Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

David Kos

Četrtek,
6. 8. 2015,
13.01

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

policija Gornja Radgona

Četrtek, 6. 8. 2015, 13.01

4 leta, 7 mesecev

Moški s kolom in vilami napadel policista

David Kos

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Moški v Gornji Radgoni je včeraj z lesenim kolom in grabljami napadel soseda. Ob prihodu policistov je s kolom in vilami napadel še njiju ter jima grozil, da ju bo ubil.

Policisti Policijske uprave Murska Sobota so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 43-letni občan prišel k sosedu in ga najprej napadel z lesenim kolom, nato pa še z grabljami in ga pri tem večkrat udaril. Po nasilnem vedenju 43-letnika se je žrtev umaknila v stanovanjsko hišo, kršitelj pa je odšel domov.

Ob prihodu policistov na kraj dogodka je kršitelj prišel iz stanovanjske hiše, vzel najprej manjši kol, nato pa še vile, napadel policista in jima grozil, da ju bo ubil. Kljub ukazom policistov, naj se pomiri, osumljeni tega ni upošteval in se še naprej upiral. Policista sta kršitelja obvladala.

Kršitelju odvzeta prostost, zagovarjati se bo moral pred sodnikom Zaradi napada na uradno osebo so kršitelju odvzeli prostost. Ves čas postopka je osumljeni grozil policistoma, da ju bo ubil, in grožnje policistom nadaljeval tudi v prostorih policijske postaje v Gornji Radgoni. V prostorih za pridržanje je uničeval drobni inventar in se pri tem lažje poškodoval. Prav tako sta bila v napadu lažje poškodovana prijavitelj incidenta in policist, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Skupaj s kazensko ovadbo bodo osumljenega privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.

Ne spreglejte