SiolNET. Dom Oprema in dekor
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Z novo linijo izdelkov za spanje Hitex Clima Feel boste ostali hladni tudi v najbolj vročih nočeh

Foto: Hitex
Oglasno sporočilo

Izdelki priznane blagovne znamke HITEX s posebej zasnovano, inovativno tkanino StayCool®, z vlakni za hladen občutek, ki uravnava temperaturo spalnega okolja glede na letni čas.

Nemiren spanec, prekomerno potenje, bolečine v vratu? Ste preizkusili že vse mogoče, od menjave vzglavnikov, odej do posteljnih nadvložkov? Ste pri tem zapravili ogromne vsote denarja, a še vedno niste našli tistih, ki bi vam povsem ustrezali? Razveseljujemo vas z novico, da so vse težave s spanjem preteklost, saj je HITEX na trg lansiral novo spalno linijo Clima Feel. Izdelki linije Clima Feel so primerni za vse letne čase, še posebej pa se jih boste razveselili tisti, ki se spopadate z veliko osebne toplote skozi vse leto in je dober spanec za vas v vročih poletnih dneh velika uganka. To linijo preprosto morate imeti! Že veste, zakaj?

Preverjeno – z novo linijo izdelkov za spanje Hitex Clima Feel boste ostali hladni tudi v najbolj vročih nočeh

Se sprašujete, kako deluje? Izredno preprosto. Izdelki imajo dve strani: toplo stran za hladne dni in hladno stran za vroče dni. Posebej zasnovana, inovativna tkanina  StayCool® vsebuje vlakna za hladen občutek, ki upočasnjujejo segrevanje in nudijo hladnejši dotik. Tako vam v toplejšem obdobju leta ne bo več vroče, v hladnejšem pa vas ne bo zeblo, saj vlakna StayCool® uravnajo temperaturo.

HITEX – že več kot 20 let sinonim za prespane noči

Pri HITEXU so na prvem mestu udobje in želje kupcev. V ta namen vedno znova razvijajo nove izdelke, ki uporabnikom predstavljajo idealno izbiro za prespane noči. Tako je nastala linija Clima Feel, ki z vzglavniki, odejami, posteljnimi nadvložki in zaščitami za ležišča zagotavlja največje udobje, tudi ko se temperature dvignejo in postanejo noči vroče.

Vzglavnik HITEX Clima Feel

Klasičen vzglavnik je primeren tako za hladne kot toplejše noči, saj ga odlikuje topla stran za hladnejše dni in hladna stran z inovativnimi vlakni StayCool® za toplejše dni. Omogoča udobno spanje v vseh spalnih položajih, saj si višino in trdoto vzglavnika lahko prilagajate sami z odvzemanjem in dodajanjem polnila. Za svežino je poskrbljeno s stranskim zračnim modulom 3D AIR MESH, ki omogoča dodatno kroženje zraka.

Vzglavnik s posebno inovativno tkanino StayCool® z vlakni za hladen občutek uravnava temperaturo spalnega okolja glede na letni čas. Vzglavnik s posebno inovativno tkanino StayCool® z vlakni za hladen občutek uravnava temperaturo spalnega okolja glede na letni čas. Foto: Hitex

Celoletna odeja HITEX Clima Feel 4 Seasons

Gre za set dveh odej, ki se lahko preprosto spneta z gumbi. Tanjša odeja je primerna za poletne mesece, debelejša za prehodno obdobje, obe skupaj pa sta odlična izbira za hladne zimske dni. Odeja ima plast posebne zračne tkanine, skozi katero potuje zrak in tako skrbi za primerno temperaturo spalnega okolja skozi vse leto. Set dveh odej, ki se lahko enostavno spneta z gumbi. Odeja ne vsebuje StayCool® vlaken. Set dveh odej, ki se lahko enostavno spneta z gumbi. Odeja ne vsebuje StayCool® vlaken. Foto: Hitex

 

Nadvložek/Roll up HITEX Clima Feel

5 cm visok nadvložek je rešitev, ki poskrbi za izboljšanje udobja tako novih kot tudi starejših ležišč. Z nadvložkom bo ležišče tudi zaščiteno pred madeži. Posebnost tega nadvložka je vrhnja piramidna plast, ki daje nežen masažni občutek, tkanina StayCool® pa s hladilnimi vlakni uravnava temperaturo spalnega okolja glede na letni čas.

Nadvložek je rešitev, ki poskrbi za izboljšanje udobja, tako novih kot tudi starejših ležišč. Nadvložek je rešitev, ki poskrbi za izboljšanje udobja, tako novih kot tudi starejših ležišč. Foto: Hitex

Zaščita za ležišče HITEX Clima Feel

Ko želite vaše ležišče zaščititi pred prahom, madeži in umazanijo, je ustrezna izbira zaščita Clima Feel, ki omogoča vedno čisto in sveže spalno okolje, saj je zaščita pralna v pralnem stroju. Elastični trakovi poskrbijo za preprosto nameščanje na ležišče ali kavč.

Zaščitite ležišče pred prahom, madeži in umazanijo. Zaščitite ležišče pred prahom, madeži in umazanijo. Foto: Hitex

Izdelki Hitex Clima Feel - za najvišjo raven čistoče

Z izdelki linije Clima Feel bo vedno poskrbljeno za čisto in sveže spalno okolje, saj so pralni na 40 °C. Vzglavniki, odeje in zaščite za ležišča so pralni v celoti, nadvložek pa ima snemljivo in pralno prevleko, kar ravno tako omogoča najvišji nivo čistoče. Funkcija inovativnih vlaken StayCool® se s pranji v pralnem stroju ne spreminja.

Učinkovito in ugodno nad poletno vročino in neprespane noči

Foto: Hitex

Celotna linija izdelkov HITEX Clima Feel je sedaj na voljo po izjemnih akcijskih cenah, tudi do 50 % ceneje, zato si jo pred poletnimi vročimi nočmi priskrbite že zdaj! Že danes lahko spite bolje – z novim HITEX vzglavnikom Clima Feel za samo 19,90 evra. Na voljo tudi preostali izdelki iz linije Clima Feel: odeja, posteljni nadvložek/roll up in zaščita za ležišče.
Nakup izdelkov lahko opravite v vseh trgovinah Vitapur-Hitex po Sloveniji, v spletni trgovini www.vitapur.si, preko telefonske številke 03 757 14 40 in na vseh prodajnih mestih Spar po Sloveniji.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin