Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 11. 2019,
15.52

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek likalnik Philips

Petek, 15. 11. 2019, 15.52

4 leta, 5 mesecev

Najučinkovitejše in najhitrejše likanje s pametnim likalnikom

Oglasno sporočilo
Philips Steam generator

Kako je likalnik lahko pameten? Kot vse naprave v zadnjih nekaj letih so tudi likalniki dobili svojo pamet. Pri likalniku ta pomeni to, da likalnik oz. parna postaja, ustvarja popolno količino pare natanko takrat, ko jo potrebujete.

To dodatno zmožnost prinaša detektor gibanja. Pri parni postaji Philips PerfectCare Elite Plus to omogoča senzor DynamiQ, ki se običajno uporablja za pametne telefone, pri likanju pa sledi vašim gibom. S tem likalnik izpust pare prilagaja gibanju, hkrati pa zazna da je likalnik pri miru. V kolikor je pri miru dlje časa se izklopi.

Varno in učinkovito likanje

Philips Steam generator | Foto:

Gube in zmečkana mesta s parno postajo Philips PerfectCare Elite Plus odpravite z izjemno učinkovito količino izpuščene pare. S pomočjo najnaprednejšega detektorja DynamiQ bo likalnik na mestih, kjer je to potrebno, povečal količino izpusta pare. Senzor zazna tudi to, kdaj je likalnik pri miru. In če ga slučajno pozabite prižganega na vaših dragocenih oblačili se bo izklopil. Dodatno varnost omogoča tehnologija OptimalTEMP, vodilna tehnologija v panogi in izum podjetja Philips, ki zagotavlja tkanine brez prežganin.

Philips Steam generator | Foto:

Zahvaljujoč tej tehnologiji boste vedno likali s popolno temperaturo, ki vam je ne bo treba prilagajati. Vse, od kavbojk do svile, lahko zlikate brez prilagajanja temperature. S tem boste prihranili čas, saj se vam ne bo treba ukvarjati z nastavljanjem in čakanjem, da likalnik doseže ustrezno temperaturo. Prav tako vam ne bo treba vnaprej sortirati oblačil.

Vertikalno likanje

Philips Steam generator | Foto:

Z ultra lahkim likalnikom je vertikalno likanje preprosto. Ne glede na to, kako zahtevna so oblačila za likanje – npr. bluza z naborki ali nabrano krilo – popolne rezultate boste dosegli kot bi mignil. Primerna je tudi za likanje zaves, ki jih boste tako zlikali hitreje. Tudi pri vertikalnem likanju bo likalnik izpuščal paro v najbolj primerni količini. Za vašo varnost pred vročo paro pa je likalniku priložena zaščitna rokavička.

Močan izpust pare in njena enakomerna razporeditev

Philips Steam generator | Foto:

Parna postaja PerfectCare Elite Plus prinaša več pare kot katerikoli druga parna postaja* (pritisk do 8 barov in sunkovit izpust pare do 600 g/min; velja za model GC9682). Para tako prodre globoko v tkanino in oblačila boste zlikali hitreje, saj je en poteg likalnika dovolj tudi v primeru najtrdovratnejših zmečkanin.

Philips Steam generator | Foto:

S takšnim izpustom pare poskrbite tudi za brezhiben videz in higieno otroških oblačil, zahvaljujoč močnemu izpustu pare, ki prodre v globino tkanine in uniči vse bakterije. Inovativna, proti praskam odporna likalna plošča T-ionicGLIDE omogoča vrhunsko drsenje za hitro in nenaporno delo. Njena skrbno zasnovana oblika in prezračevalne odprtine zagotavljajo enakomerno razporeditev pare za hitrejše odstranjevanje gub in preprostejše obvladovanje perila.

* Izpust pare (standard IEC60311) v primerjavi z 10 najbolje prodajanimi parnimi postajami; preizkušeno aprila 2017.

Preprosto odstranjevanje vodnega kamna

Philips Steam generator | Foto:

Likalnik ima na ohišju indikator Easy De-Calc, ki začne utripati po približno mesecu dni uporabe ali 10 likanjih in tako označuje, da morate iz aparata odstraniti vodni kamen. Pri tem načinu odstranjevanja vodnega kamna voda z vodnim kamnom odteče. Za likanje torej ne potrebujete destilirane ali prekuhane vode.


Naročnik oglasnega sporočila je Philips.

Ne spreglejte