Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 10. 2020,
14.33

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Inotherm

Natisni članek

advertorial vhodna vrata INOTHERM

Ponedeljek, 26. 10. 2020, 14.33

2 meseca, 1 teden

Kako kupiti vhodna vrata po naročilu – prek spleta?

Vsebino omogoča Inotherm

Vhodna vrata so najpomembnejši element pročelja hiše. Stanovalci morajo biti z njimi zadovoljni, na goste pa ponavadi naredijo poseben vtis. Oni namreč najprej opazijo vrata, zato je njihova izbira zelo pomembna. Zunanja vrata objekta povedo veliko o lastniku, njegovem odnosu do estetike in o vrednotah, ki jih zanj simbolizira dom.

Inotherm | Foto:

Vhodna vrata morajo biti dovršena in vizualno prilagojena zunanjemu videzu hiše, poleg tega pa morajo biti funkcionalna, trpežna in preprosta za čiščenje. Šele z izbiro pravih materialov, barv, tekstur in zaščite se vrata spremenijo v dovršeno celoto, ki objektu podarijo edinstven pečat.

Funkcionalnost in dizajn po meri

Kakovostna aluminijasta vhodna vrata po meri je mogoče preprosto naročiti tudi prek spleta.

Oblikujte svoja vhodna vrata s sodobnim, praktičnim in preprostim uporabniškim vmesnikom.

S pomočjo spletnega konfiguratorja lahko popolnoma preprosto izberete svoja najljubša vhodna vrata, jih prilagodite po svojih željah ter jim dodate različne možnosti opreme. Naložite sliko svojega pročelja v konfigurator vrat, spreminjajte barve, oblike in dodatke na vratih ter izberite tista prava, zase.

PREVERITE UJEMANJE: Vhodna vrata, ki ste jih pravkar oblikovali po svojih željah, preslikajte na fotografijo svojega doma oziroma pročelja ter tako že pred naročilom preverite, kako dobro se ujemajo z vašo hišo. Tako boste lahko ob nakupu prepričani, da ste zares oblikovali popolna vhodna vrata po naročilu.

KONČNI VIDEZ V 24 URAH: Videz svojih vrat dobite po elektronski pošti v formatu .pdf, in sicer samo 24 ur od od poslanega povpraševanja, poleg tega pa prejmete tudi ceno in ponudbo.

Klasična, moderna, ekstravagantna, preprosta … V Inothermovi ponudbi je na voljo več kot 400 modelov vhodnih vrat, ki jih lahko spreminjate po svojih željah.

PREPROSTO NAROČANJE VRAT PO KORAKIH

#Model

Najprej je treba izbrati pravi model vrat. V Inothermovi raznoliki ponudbi najdete številne različne slogovne usmeritve. Odločate se lahko med naprednimi linijami, trendovsko eleganco ter brezčasno uglajenostjo tradicionalnega sloga. Lahko pa se razgledate tudi med največjimi Inothermovi uspešnicami in poiščete model, ki vas bo navdihnil. Na voljo so tudi modeli, ki so trenutno v akciji.

Sodobnim minimalističnim gradnjam lepo pristajajo nezastekljena vrata s popolnoma ravno ploskvijo, saj dajejo vtis stene in se lepo zlijejo z nevpadljivo eleganco modernih objektov. Če pa ste po naravi bolj drzni in želite to izraziti tudi z izbiro vhodnih vrat, si nedvomno najprej oglejte večnivojske modele iz serije EXCLUSIV 3D.

#Konstrukcija

Naslednji korak je izbira konstrukcije in dimenzij. Pri izbiri konstrukcije in dimenzij je na voljo osem različnih izvedb: enokrilna vrata, vrata z eno ali dvema obsvetlobama ali vrata z nadvsetlobo.

V tem koraku lahko naložite fotografijo svojega pročelja ali pa določite barvo zidu in preverite ujemanje izbranih vrat.

Določite tudi dimenzije ter potem preverite zunanji in notranji pogled na svoja nova vrata.

#Stekla

Ko ste določili, kakšen slog in način vgradnje si želite, je na vrsti odločitev glede zasteklitve. Svoja vrata lahko stilsko dopolnite še z elegantnimi emajliranimi dekorativnimi stekli.

Steklo za vhodna vrata ima poleg estetske funkcije tudi nalogo, da ustvari prijetno atmosfero in poskrbi za toplotno in zvočno izolacijo. Vrata so lahko popolnoma nezastekljena, torej polna, lahko pa se odločite za aluminijasta vrata s steklom. Lahko se odločite za klasična kvadratna stekla ali pa svoja zunanja vrata opremite z drznejšimi polkrožnimi stekli.

V Inothermovo ponudbo spadajo enostavna prozorna stekla, parsol barvno tonirana stekla, vedno popularna satenasta stekla, stekla z različnimi motivi in reliefna stekla ter rustikalna vitražna in obarvana emajlirana stekla.

Inotherm | Foto:

#Barva

Pri izbiri barve vrat ste lahko v veliki dilemi. Pri tem morate upoštevati slog objekta, torej barvo fasade, strehe, oken in žaluzij. Vsekakor pa ne pozabite na svojo osebnost in na zgodbo, ki jo z barvo svojega vhoda želite sporočiti. Nakup vrat po naročilu je tudi odlična priložnost, da izrazite svojo drznejšo plat in se odločite za unikatne barvne kombinacije. Izbirate lahko med številnimi barvnimi kombinacijami.

Na voljo so mat ali sijaj barvni toni po RAL-lestvici, strukturni in metalni barvni toni, lesni dekorji, rustikalni lesni dekorji in dekorativni dekorji. Napredna tehnologija, s katero Inotherm izdeluje imitacije lesnih dekorjev, omogoča, da aluminijasta vhodna vrata odenete v barve in vzorce lesa, ki prepričajo tudi najbolj zaprisežene ljubitelje lesenih vrat. Tudi zato so rustikalni lesni dekorji vse bolj priljubljeni. Vrata so lahko vanje odeta v celoti, lahko pa tudi zgolj delno.

POMEMBNO: Barvo vrat izbirajte pri dnevni svetlobi. Sploh pri izbiri različnih barvnih kombinacij je barvne vzorce priporočljivo preveriti tudi na objektu samem. Svetlobni efekti v salonu so zaradi reflektorske osvetlitve namreč nekoliko drugačni.

Po zaključku konfiguracije je zato priporočljivo, da poiščete vrata v podobni izvedbi ter si jih ogledate tudi v živo.

#Dodatna oprema

Dodatna oprema na vratih so pika na i, ki vašemu domovanju dodajo posebno noto in jih oplemenitijo z edinstveno osebnostjo. Elementi, kot so kukala, skrita ali poravnana držala s čitalcem prstnih odtisov in LED-osvetlitvijo na eni strani zaokrožajo celostno podobo vrat, na drugi pa jih ločijo od vseh preostalih na trgu. Vratna potezala in drugi dodatki so lahko poljubne oblike, barve in velikosti in vam omogočajo, da pri načrtovanju vrat izživite vso svojo kreativnost. Lahko vam služijo tudi kot osrednji okras vaših novih vrat.

Inotherm | Foto:

Kakovostno in strokovno izvedena montaža vhodnih vrat omogoča, da vhodna vrata več desetletij zagotavljajo nemoteno delovanje ter odlično zvočno in toplotno izolativnost. V podjetju Inotherm ponujajo celovito in strokovno storitev vgradnje novih vhodnih vrat.

Držala lahko izberete iz široke palete kakovostnih in estetsko dovršenih kljuk iz cinkove zlitine ali nerjavečega jekla. Poleg srebrnih odtenkov so na voljo tudi zlati in črni modeli.

V zadnjem času so vedno bolj priljubljena potezala, saj poleg funkcionalnih lastnosti predstavljajo pomemben estetski element vratnega krila. Lahko so različnih velikosti ter bodisi okrogle bodisi štirikotne in celo polkrožne oblike. Prav tako so lahko odeta v RAL-barve ali lesni dekor ter skrita v globino vrat, poljubna pa je lahko tudi oblika skritega držala.

Vratna potezala lahko vsebujejo tudi dodatke, kot je čitalec prstnih odtisov, ali točkovna LED-osvetlitev držala. LED-osvetlitev držala ima poleg estetske vloge tudi funkcionalno, saj v temi lažje vidite, kje je držalo ali čitalnik prstnih odtisov. Tako bodo vaša vrata po naročilu pridobila tudi praktično noto.

Pri oblikovanju vrat se lahko odločite za minimalistične rezkane utore, dodatke iz nerjavečega jekla, LED-osvetlitev. Če želite aluminijasta vhodna vrata odeti v kanček prestiža in jim dodati prav poseben šarm, se lahko odločite tudi za dodatke v obliki kristalov Swarovski.

Inotherm Inosmart | Foto:

INOVATIVEN DODATEK: Nov pametni sistem odpiranja in zaklepanja vrat Inosmart je poseben dodatek, ki na napreden način spaja estetiko, funkcionalnost in brezkompromisno varnost. V eni napravi so združene tri možnosti odpiranja, ki jih lahko nadzirate prek aplikacije na pametnem telefonu.

Vrata lahko odpirate z biometričnim čitalcem prstnih odtisov, numerično kodno tipkovnico, pametnim telefonom - NFC, domofonom ali drugim pametnim hišnim sistemom – vse možnosti odklepanja brez ključa.

Poleg izjemne aktivne varnosti in praktičnosti pametni sistem odpiranja vrat Inosmart že serijsko vključuje tudi nadzor pristopa in možnost dodajanja urnikov. Dodajanje urnikov pomeni, da lahko določeni osebi, npr. čistilki ali sosedu, omejimo vstop v objekt na točno določen dan in uro.

Inotherm Inosmart
Trendi Nikoli več ne boste iskali ključev – napredni sistem, ki odklepa namesto vas

Ker pa še tako dober konfigurator ne more popolnoma nadomestiti pristne osebne izkušnje, je dobro obiskati salone Inotherm, kjer si barve in dodatke, ki ste jih izbrali v konfiguraciji, lahko ogledate v živo. V salonu se lahko prepričate o kakovosti in prilagodljivosti vrat ter skupaj s strokovnjaki dokončno oblikujete aluminijasta vrata iz svojih sanj.

Preizkusite konfigurator

Največji proizvajalec aluminijastih vhodnih vrat v Evropi

V družinskem podjetju Inotherm že več kot 25 let oblikujejo in izdelujejo aluminijasta vhodna vrata najvišje kakovosti. Kakovostna izdelava v lastni sodobni proizvodnji in vgradnja najsodobnejših materialov omogoča, da modele in dodatke za vsaka aluminijasta vhodna vrata posebej prilagodijo željam strank. S svojimi vrati navdušujejo tudi najzahtevnejše kupce po vsej Evropi.

PREVERITE KATALOG VHODNIH VRAT.

Ne spreglejte