Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 9. 2020,
9.05

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Inotherm

Natisni članek

advertorial INOTHERM vrata prstni odtis

Ponedeljek, 14. 9. 2020, 9.05

2 meseca, 3 tedne

Nikoli več ne boste iskali ključev – napredni sistem, ki odklepa namesto vas

Vsebino omogoča Inotherm

Odpiranje vrat s prstnimi odtisi ni več samo stvar znanstvenofantastičnih filmov. Odkar obstajajo pametni sistemi za odklepanje vrat s čitalcem prstnih odtisov, nikoli več ni treba iskati ključev in skrbeti, ali smo zaklenili vhodna vrata.

Inotherm Inosmart | Foto:

Kolikokrat smo že iskali ali celo izgubili ključe vhodnih vrat ali pisarne? Ko je profesionalni ključavničar odklenil vrata in zamenjal ključavnico, smo bili ob celo premoženje. Rešitev, da se kaj takega ne bo več zgodilo, je v pametnih sistemih za odklepanje vrat s čitalcem prstnih odtisov. Tehnologija, ki jo večina uporabnikov pametnih telefonov uporablja na svojih napravicah, se je že "preselila" na naša vhodna vrata.

Moč biometrične tehnologije

Inotherm Inosmart | Foto: Predstavljajte si, da le s preprostim dotikom palca odprete domača vrata. To je moč biometrične tehnologije. Če nočete več imeti skrbi glede ključev, je rešitev ključavnica na prstne odtise.

Tovrstno odklepanje ima v primerjavi z običajnimi in kombiniranimi ključavnicami ter s ključavnicami na tipkovnice ali bralnike kartic ogromne prednosti. Sistemi za odklepanje vrat s čitalci prstnih odtisov presegajo raven varnostne zaščite, praktičnost in hitrost klasičnih ključavnic.

Varen, predvsem pa udoben način vstopa v hišo

Inotherm Inosmart | Foto:

INOSMART je Inothermov najsodobnejši pametni sistem za odklepanje vrat s čitalcem prstnih odtisov in združuje kar tri načine odpiranja v enem sistemu, in sicer je mogoče odpiranje vrat s čitalcem, numerično kodo ali pametnim telefonom. Vsem članom gospodinjstva omogoča varen, predvsem pa udoben način vstopa v hišo, ki odpravlja skrbi glede pozabljenih ali izgubljenih ključev.

Prav tako bodo odveč pomisleki, ali ste zares zaklenili vrata, saj bo za brezskrbnost vselej poskrbelo samodejno motorizirano zaklepanje. INOSMART navdušuje tudi na področju praktičnosti, saj že serijsko omogoča upravljanje LED-osvetlitve in ima na voljo možnost nadzora pristopa s pomočjo urnikov.

V stanovanje lahko pridejo le tisti, ki jim vi to omogočite

Inotherm Inosmart | Foto: Dodajanje urnikov pomeni, da določeni osebi, na primer čistilki ali sosedu, omogočite vstop v objekt na točno določen dan ali uro. Obenem sistem beleži tudi vse poskuse nepooblaščenega vstopa, v celoti pa ga je mogoče upravljati prek pametnega telefona.

Vrhunska varnost, zanesljivost in hitrejša prepoznava

Pametni sistem za odklepanje vrat s čitalcem prstnih odtisov ima že serijsko vgrajeno LED-osvetlitev, ki jo upravljate prek aplikacije na pametnem telefonu. Le redke konkurenčne naprave imajo možnost odpiranja s pametnim telefonom in upravljanja različnih funkcionalnosti prek aplikacije na mobilnem telefonu.

Določeni modeli vsebujejo tudi integriran zvonec z brezžično povezavo Wi-Fi z notranjo enoto. Sistem zagotavlja enostaven priklop in brezskrbno delovanje brez dodatnih električnih napeljav.

Inotherm Inosmart | Foto:

Sistem, ki raste z vami

Veliko uporabnikov čitalcev prstnih odtisov, ki opravljajo različna fizična dela, ima poškodovane prstne odtise, lahko se odtis zaradi mraza ali daljšega časa v vodi spremeni in ga čitalec seveda ne more razpoznati. Inosmart za takšne primere v enem sistemu omogoča opiranje z numerično kodo ali pametnim telefonom

Prstni odtis osebe se ves čas spreminja. Nova generacija čitalca prstnih odtisov vsebuje algoritem za samostojno učenje, ki ob vsaki uporabi zazna spremembe in si jih zapomni. INOSMART tako lahko celo raste z vašim otrokom.

Vse v enem

Inotherm | Foto: INOSMART v eni napravi združuje tri načine odpiranja, avtomatsko motorno ključavnico, kabelski prehod, upravljalno enoto in napajalnik.

Celoten sistem lahko upravljate in nadzirate kar prek aplikacije na pametnem telefonu.

Sistem je plod lastnega razvoja in tako po funkcionalnostih, kakovosti in ceni presega druge podobne produkte na trgu.

Ključne prednost novega sistema:

  • odpiranje vrat s čitalcem, numerično kodo ali pametnim telefonom,
  • upravljanje prek krmilne enote ali aplikacije na pametnem telefonu,
  • v spominu je 100 prstnih odtisov, 100 numeričnih kod in 100 pametnih telefonov,
  • 360-stopinjski kot branja prstnega odtisa, ki lahko prstni odtis zazna ne glede na postavitev prsta,
  • samodejna zaznava in shranjevanje sprememb prstnega odtisa,
  • motorno samodejno zaklepanje Genius Comfort,
  • LED-osvetlitev,
  • zvonec z brezžično Wi-Fi notranjo enoto,
  • možnost odpiranja na daljavo prek domofona,
  • dodatni drugi rele, ki omogoča odpiranje pomožnih ali garažnih vrat,
  • vodenje varnostnega dnevnika z arhivom zadnjih 150 dogodkov in
  • določanje urnikov za omejitev dostopa uporabnikov in LED-razsvetljave.
Ne spreglejte