SiolNET. Digisvet Tehnik
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Microsoftov iskalnik Bing je zdaj še naprednejši

0

termometer

Microsoftov iskalnik Bing, ki po številu uporabnikov sicer močno zaostaja za iskalnikom Google, je po novem precej bolj mamljiv za uporabnike. Microsoft ga je namreč s pomočjo umetne inteligence precej izboljšal.

Novosti, ki jih Bing prinaša z umetno inteligenco, sicer še niso na voljo vsem uporabnikom. Novosti, ki jih Bing prinaša z umetno inteligenco, sicer še niso na voljo vsem uporabnikom. Foto: Matic Tomšič

Bing po novem uporabnikom nudi bolj zaupanja vredne odgovore na vprašanja. Poleg tega pa že med rezultati lahko prikaže informacije z več različnih virov. Po novem pa zna tudi primerjati stvari. Lahko mu na primer ukažemo, naj primerja pilates in jogo, in to v posebni tabeli brez težav tudi naredi. Z odliko.

Iskalnik Bing pa je dobil še eno zelo zanimivo novost. Če uporabnik v njem poišče in odpre neko sliko, na kateri je več izdelkov, lahko posamezen izdelek na sliki tudi označi, Bing pa nato pokaže podobne izdelke in kje na spletu jih je mogoče kupiti. Microsoftov iskalnik zna torej po novem prepoznavati stvari na posnetkih in povedati, kje kupiti sorodne.

Članek je bil prvotno objavljen na Telekomovem Tehniku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin