SiolNET. Digisvet Tehnik
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Facebookova pametna zvočnika bosta očitno predstavljena z zamudo

0,02

termometer

Že nekaj časa se omenja, da bo tudi Facebook ponudil dva pametna zvočnika. Kot smo izvedeli na spletni strani DIGITIMES, naj bi bila ta dva zvočnika predstavljena v oktobru, kar je pozneje od prvotnih načrtov, ki so napovedovali predstavitev v maju. 

Direktor Facebooka Mark Zuckerberg | Foto: Facebook Direktor Facebooka Mark Zuckerberg Foto: Facebook

Kot pravijo pri DIGITIMES, je vzrok za prestavitev ta, da je moral prvi mož Facebooka Mark Zuckerberg pričati ameriškemu kongresu zaradi težav z zasebnostjo na Facebooku. Afera glede zasebnosti je Facebooku očitno vzela precej časa, ki bi ga sicer namenili zvočnikoma.

Facebookova pametna zvočnika bosta drugačna od večine drugih pametnih zvočnikov. Kot pravi DIGITIMES, imata oba vgrajen 15-palčni zaslon. Zaslone smo pri pametnih zvočnikih že videli, ga pa ti ponavadi nimajo.

Bomo videli, kako uspešen bo Facebook na trgu pametnih zvočnikov. Verjetno mu ne bo lahko, saj ima že zdaj na tem trgu precej močno konkurenco, pričakujemo pa lahko še večjo. Trenutno so na trgu pametnih zvočnikov med drugim Google, Amazon in Apple. Sami giganti. | Foto: Facebook Bomo videli, kako uspešen bo Facebook na trgu pametnih zvočnikov. Verjetno mu ne bo lahko, saj ima že zdaj na tem trgu precej močno konkurenco, pričakujemo pa lahko še večjo. Trenutno so na trgu pametnih zvočnikov med drugim Google, Amazon in Apple. Sami giganti. Foto: Facebook

Pri Telekomu Slovenije ta hip še ne prodajamo pametnih zvočnikov, v ponudbi pa imamo številne druge zvočnike, ki si jih lahko ogledate tukaj.

Članek je bil prvotno objavljen na Telekomovem Tehniku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin