SiolNET. Digisvet Novice
1,40

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Valentinova ugodnost za mobilne naročniške pakete Brezskrbni in Dogaja

V dvoje je lepše, pri Telekomu Slovenije pa lahko tudi cenejše

1,40

termometer

par, ugodnost, Telekom Slovenije
Foto: Thinkstock

Če naročnik mobilnih paketov Brezskrbni A, B in C ali paketa Dogaja do 31. marca 2017 pripelje novega naročnika mobilnih storitev Telekoma Slovenije, bosta oba naslednji dve leti plačala le polovično naročnino – brez vezave naročniškega razmerja.

Akcija "Ugodnost, vredna objema" je namenjena tako obstoječim kot tudi novim naročnikom omenjenih naročniških paketov mobilne telefonije Telekoma Slovenije. Za uveljavljanje ugodnosti polovične naročnine za oba naročnika v paru vezava naročniškega razmerja ni pogoj, so še sporočili iz Telekoma Slovenije.

Brezskrbni pogovori in sporočila ter mobilni internet po meri

Značilnost paketov Brezskrbno je, da v domačem mobilnem omrežju vključujejo neomejene pogovore in sporočila v vsa slovenska omrežja, uporaba mobilnega interneta pa se v domačem omrežju zaračuna glede na dejansko porabo. Paketi Brezskrbni A, Brezskrbni B in Brezskrbni C se razlikujejo glede na količino podatkov, ki jih je mogoče zakupiti po pavšalni ceni.

Tako paket Brezskrbni C, katerega akcijska mesečna naročnina ob omenjeni ugodnosti je 20,98 evra, omogoča 30 gigabajtov mobilnega prenosa podatkov v lastnem mobilnem omrežju in en gigabajt v mobilnih omrežij držav članic Evropske unije, paket Brezskrbni C, njegova tovrstna akcijska mesečna naročnina je 10,48 evra, pa za porabo deset gigabajtov prenosa podatkov predvideva največ pet evrov mesečnega doplačila.

Dogaja – za mlade

Naročniški paket Dogaja, namenjen mladim med 11. in 31. letom v mesečni naročnini, ta bo ob uveljavljeni ugodnosti "Ugodnost, vredna objema" znašala 8,98 evra, zajema deset gigabajtov mobilnega podatkovnega prenosa v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, klici in sporočila pa se obračunavajo po dva evrska centa za minuto klica oziroma posamezno sporočilo, a nikoli več kot štiri evre na mesec, so med drugim sporočili iz Telekoma Slovenije.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin