SiolNET. Digisvet Novice
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tudi aprila Siol.net pri samem vrhu

0,75

termometer

Najnovejše meritve MOSS (Meritve obiskanosti spletnih strani) so še enkrat pokazale, da je digitalni medij Siol.net najbolj brana slovenska spletna stran na mobilnih telefonih in druga najbolj brana na vseh napravah.

Med 12 prvouvrščenimi slovenskimi spletnimi stranmi po obiskanosti jih TSmedia izdaja štiri, so med drugim pokazali aprilski rezultati MOSS. Med 12 prvouvrščenimi slovenskimi spletnimi stranmi po obiskanosti jih TSmedia izdaja štiri, so med drugim pokazali aprilski rezultati MOSS. Foto: Siol.net Aprila je digitalni medij Siol.net enako kot marca dosegel tri visoke uvrstitve na lestvicah branosti in obiskanosti: po skupnem številu obiskov kakor tudi pri obisku prek vseh vrst mobilnih naprav se je tudi tokrat uvrstil na drugo mesto, prav tako je ohranil prvo mesto po obiskih prek mobilnih telefonov.

TSmedia slovenski digitalni založnik z največjim dosegom

Izdajatelj medija Siol.net, družba TSmedia, pa je v skupnem seštevku še naprej prvouvrščen kot založnik slovenskih spletnih strani, ki ima prek vseh naprav doseg skoraj 756 tisoč uporabnikov.

Med 12 prvouvrščenimi slovenskimi spletnimi stranmi po obiskanosti jih TSmedia izdaja štiri, so med drugim pokazali aprilski rezultati MOSS. Poleg digitalnega medija Siol.net so to še slovenska vstopna točka v internet najdi.si, interaktivni telefonski imenik itis.si in poslovni asistent bizi.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 22
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin