Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Petek,
10. 12. 2021,
16.54

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,41

2

Natisni članek

pametni dom pametni telefoni Planet Koper Koper Xiaomi

Petek, 10. 12. 2021, 16.54

2 leti, 4 mesece

Od Maribora prek Ljubljane do Kopra

Trgovina Xiaomi Store v Sloveniji, tretjič

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,41

2

Xiaomi Koper | Xiaomijeva trgovina Mi Store v Kopru | Foto Srdjan Cvjetović

Xiaomijeva trgovina Mi Store v Kopru

Foto: Srdjan Cvjetović

Kitajsko tehnološko podjetje Xiaomi nadaljuje s (hitro) širitvijo svojih lastnih trgovin v Sloveniji. Najnovejšo, tretjo po vrsti, je dobil Koper.

Ob nedavnem odprtju trgovine Xiaomi v Ljubljani je bilo slišati, da bo še pred iztekom tega leta Slovenija dobila še eno, zdaj pa je uradno – v soboto, 11. decembra, se v Kopru odpira nova, in sicer v zgornjem nadstropju Planeta Koper, največjega nakupovalnega središča na slovenski Obali.

Xiaomi 11T Pro
Novice Xiaomi 11T Pro: prinaša več, kot nakazuje njegova cena

Ne samo telefoni in pripomočki zanje

Kitajska družba Xiaomi je zaslovela po svojih telefonih, a ima v svojem prodajnem portfelju še širok nabor drugih izdelkov – ne le dodatkov za svoje pametne telefone in zvočnike Bluetooth, kar je že del standardne ponudbe vseh podobnih tehnoloških podjetij, temveč med drugim tudi pokončne in robotske sesalnike ter skiroje, pa tudi nenavadne pripomočke, kot je prenosljiva električna tlačilka zraka, ali modne dodatke, kot so raznobarvni dnevni nahrbtniki.

Kitajska družba Xiaomi je zaslovela po svojih telefonih, a ima v svojem prodajnem portfelju še širok nabor drugih izdelkov, tudi netehnoloških. | Foto: Srdjan Cvjetović Kitajska družba Xiaomi je zaslovela po svojih telefonih, a ima v svojem prodajnem portfelju še širok nabor drugih izdelkov, tudi netehnoloških. Foto: Srdjan Cvjetović

Pozen prihod, a zato zdaj toliko hitreje

Xiaomi je svoj prihod v Slovenijo odlašal razmeroma dolgo, zato so bili njegovi privrženci sprva primorani nakupovati v tujini ali po spletu.

Zdaj pa se pospešeno prizadevajo za krepitev svoje lastne maloprodajne mreže, zato se pričakuje, da Koper, ki je sledil Xiaomijevem nizu v Mariboru in Ljubljani, ne bo dolgo zadnji v tej vrsti.

Xiaomi, Citypark, Ljubljana
Novice Xiaomi tudi v Ljubljani

Slovenija (za zdaj) tri, svet več kot tisoč

Tri slovenske trgovine Xiaomi Store so se pridružile več kot tisočim sestrskim po vsem svetu. Odprtje koprske so pospremili Xiaomijev generalni direktor regije Srednja in Vzhodna Evropa (CEE) in nordijskih držav Andrew Wong, njegov namestnik Andrzej Gladki, generalni direktor Xiaomija za Slovenijo in Hrvaško Goran Mudrovčić ter predstavniki Xiaomijevega maloprodajnega partnerja v Sloveniji, družbe Oric Eco Business.

donacija Onkoman
Novice Telekom Slovenije in Xiaomi skupaj proti raku prostate

Ob slavnostnem odprtju Xiaomi pripravlja otvoritvene popuste za širok razpon svoje ponudbe in nagradne igre, so (ponovno) povedali na predstavitvi za medije dan pred uradno otvoritvijo v Kopru.

Ne spreglejte