SiolNET. Digisvet Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Telekomov center tudi v stari Ljubljani (foto in video)

3

termometer

Najnovejši Telekomov center na Pogačarjevem trgu v središču Ljubljane je četrti v prestolnici in 19. v državi.

Poleg dozdajšnjih Telekomovih centrov na Trgu Ajdovščina, Vilharjevi cesti v Zupančičevi jami in v nakupovalnem središču Citypark je v Ljubljani od danes odprt tudi Telekomov center na Pogačarjevem trgu, le nekaj korakov od Tromostovja in ljubljanske tržnice.

Kakor tudi v preostalih 15 Telekomovih centrih po državi (Celje, Koper, Kranj, Lucija, dva v Mariboru, Murska Sobota, dva v Novi Gorici, Novo mesto, Postojna, Ptuj, Slovenj Gradec, Trbovlje in Velenje) bodo tudi na Pogačarjevem trgu svetovalci Telekoma Slovenije poskrbeli za vse informacije in nasvete o ponudbi Telekoma Slovenije in pripadajoči tehnični opremi, prav tako bo mogoče skleniti ali spremeniti naročniška razmerja za storitve stacionarne telefonije, mobilne telefonije in širokopasovne storitve Telekoma Slovenije.

V vseh Telekomovih centrih so na prodaj tudi mobilni telefoni in druga oprema za telekomunikacijske storitve, tako ob ugodnejših cenah pri sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja kot tudi v prosti prodaji. Ponudbo dopolnjuje pestra izbira dodatne opreme za omenjene naprave.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin