SiolNET. Digisvet Novice
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Telekom Slovenije z novim naročniškim paketom mobilne telefonije za gluhe in naglušne

0

termometer

Foto: Reuters

V paketu Gluhi A je vključenih kar 15 gigabajtov mobilnega prenosa podatkov v domačem omrežju, pogovori in sporočila v vsa slovenska omrežja pa ne bodo nikoli dražja kot dva evra mesečno.

Telekom Slovenije z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije sodeluje že od leta 1999 in vseskozi pripravlja posebne ponudbe za osebe z okvarami sluha. Zanje so prilagojeni komunikacijski pripomočki in naročniški paketi izjemnega pomena, saj jim kljub okvari zagotavljajo višjo kakovost življenja in čim večjo neodvisnost, ki jo imamo vsi brez tovrstnih okvar za samoumevno.

V mesečni naročnini kar 15 gigabajtov v domačem omrežju

Nov paket Gluhi A za mesečno naročnino 14,95 evra vsak mesec omogoča 15 gigabajtov mobilnega podatkovnega prenosa v domačem omrežju. Vse druge storitve se zaračunavajo po porabi, vendar pa v posameznem mesecu za klice in sporočila iz domačega mobilnega omrežja v vsa slovenska telekomunikacijska omrežja strošek ne bo nikoli večji kot dva evra.

Obstoječi naročniki paketov Gluhi in Gluhi Plus, ki še vedno ostajajo na voljo, se lahko odločijo za novi paket Gluhi A brez nadomestila, podobno velja za nove naročnike paketa Gluhi A, ki jim ne bo treba plačati priključne takse. Če pa je naročnik paketa Gluhi A obenem naročnik izbranega paketa TopTrio in ta paketa poveže, bo zanj mesečna naročnina na paket Gluhi A znižana za dva evra, to je na 12,95 evra.

Upravičenost za vse omenjene pakete se dokazuje z ustrezno izkaznico, ki jo izdaja Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, so še pojasnili pri Telekomu Slovenije.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin