SiolNET. Digisvet Novice
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Netflix končno tudi v Sloveniji

0

termometer

Na sejmu zabavne elektronike CES je ponudnik videa na zahtevo Netflix oznanil širitev v več kot 130 držav, tudi v Slovenijo. Osnovna naročnina na storitev stane osem, standardna pa deset evrov.

Koliko stane naročnina na Netflix pri nas in kaj plačamo? Osnovni paket (7,99 evra mesečno) na Netflixu slovenskim gledalcem omogoča dostop do vseh televizijskih serij, filmov in risank, a si jih lahko gleda v standardni (nižji) ločljivosti in samo na eni napravi. Standardni paket (9,99 evra mesečno) omogoča ogled vsebin v visoki ločljivosti (HD), do njih pa je istočasno mogoče dostopati z dveh naprav. V najdražji, premijski paket (11,99 evra mesečno), je vključen tudi dostop do vsebin v ločljivosti UHD oziroma 4K, z računom Netflix pa je istočasno mogoče povezati do štiri naprave.

En mesec brezplačnega gledanja oddaj in filmov Prvi mesec uporabe storitve Netflix je brezplačen. Uporabnik mora ob registraciji računa Netflixu kljub temu posredovati plačilne podatke (kreditna kartica ali PayPal). Če se od storitve ne odjavi pred iztekom brezplačnega meseca, na kar ga Netflix sicer opozori pravočasno, bo njegov tekoči račun bremenjen v višini zneska cene izbranega paketa.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin