Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Sreda,
22. 8. 2018,
9.51

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,65

3

Natisni članek

Elon Musk Tesla Instagram SpaceX

Sreda, 22. 8. 2018, 9.51

5 let, 8 mesecev

Kam je izginil Elon Musk?

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,65

3

Elon Musk | Elon Musk ima v zadnjih tednih malo razlogov za dobro voljo. Pred kratkim je potarnal, da ima težave s spanjem in da je izgorel zaradi dela, kritizirajo pa ga tudi nekateri delničarji njegovega podjetja Tesla. | Foto Reuters

Elon Musk ima v zadnjih tednih malo razlogov za dobro voljo. Pred kratkim je potarnal, da ima težave s spanjem in da je izgorel zaradi dela, kritizirajo pa ga tudi nekateri delničarji njegovega podjetja Tesla.

Foto: Reuters

Ustanovitelj tovarne električnih avtomobilov Tesla in tehnološki vizionar Elon Musk je izginil z družbenega omrežja Instagram, kjer mu je sledilo 8,2 milijona uporabnikov. Ali je Musk zgolj začasno onemogočil dostop do svojega uporabniškega računa na Instagramu ali ga je dokončno izbrisal, ni znano, prav tako pa ni povsem jasen razlog, zakaj bi Musk storil kaj takega. 

Če danes poskusimo obiskati Muskov uporabniški račun na Instagramu, nam bo družbeno omrežje sporočilo, da ta stran ni na voljo:

Elon Musk | Foto: Matic Tomšič / Posnetek zaslona Foto: Matic Tomšič / Posnetek zaslona

Še vedno si je sicer mogoče ogledati arhivirano različico njegovega profila, ki dokazuje, da je Musk uporabniški račun na Instagramu vsekakor imel. Nazadnje je bil dostopen še v nedeljo, ko so njegovi najbolj zavzeti sledilci opazili, da je Musk na Instagramu prenehal slediti svojemu dekletu Grimes.

Elon Musk, Grimes
Novice Je to dekle, ki bo superbogatašu še bolj pokvarilo leto?

Kaj je razlog za Muskov nenadni odhod z družbenega omrežja, kjer je njegove objave spremljalo več kot osem milijonov ljudi, ni znano. Musk je medtem še vedno zelo aktiven na Twitterju, kjer je zadnjo stvar objavil pred zgolj nekaj urami. Odhoda z Instagrama Musk na Twitterju sicer ni komentiral. 

Je mogoče, da je Muska do izbrisa profila na Instagramu pripravila kontroverzna glasbenica?

V ponedeljek je profil Elona Muska v več objavah na Instagramu označila ameriška glasbenica Azelia Banks, ki slovi po svojih kontroverznih in pogosto tudi prostaških izjavah, češ da so ji njegovi odvetniki odvzeli telefon in z njega zdaj brišejo dokaze, je poročal medij Business Insider.

Elon Musk, takoj kontaktiraj z mano. Svoj telefon potrebujem nazaj takoj, Elon Musk.  |  Foto: Instagram Azelie Banks / Posnetek zaslona | Foto: Elon Musk, takoj kontaktiraj z mano. Svoj telefon potrebujem nazaj takoj, Elon Musk. | Foto: Instagram Azelie Banks / Posnetek zaslona

"Dokazi" naj bi v tem primeru bili domnevni posnetki Elona Muska, ki naj bi jih Banksova pridobila med nedavnim obiskom njegove hiše, kjer se je srečala z Muskovim dekletom Grimes. Banksova je pred nekaj več kot tednom dni na spletu namreč trdila, da je Muska slišala govoriti o težavah, ki naj bi jih imel z zagotavljanjem denarja za odkup vseh delnic Tesle in umik podjetja z borze

Predstavniki Elona Muska so po poročanju medija Business Insider zagotovili, da Musk Azelie Banks sploh ne pozna osebno, kaj šele, da bi ji vzel pametni telefon. 

Preberite tudi:

Novice Kje je Elon Musk dobil dovolj denarja za vse svoje nore projekte?
FBI
Novice 26 objav, ki mučijo internet, videl pa jih ni še nihče: kaj skrivajo?
Amanda Lee
Trendi Zvezdnica Instagrama, ki je zaslovela zaradi zadnjice #foto
Elon Musk
Novice Če se zgodi, kar je napovedal, bo Elon Musk spisal zgodovino

 

Ne spreglejte