SiolNET. Digisvet Novice
2,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger
POP TV in Kanal A bosta 16. januarja opustila prizemeljsko oddajanje

Kaj morate narediti do ponedeljka, če nočete ostati brez Gorskega zdravnika?

2,45

termometer

Gorski zdravnik
Foto: Pro Plus

Če ste naročnik internetne ali kabelske televizije, vam ni treba storiti nič. Če POP TV in Kanal A sprejemate prek sobne ali strešne antene, pa boste morali izbrati eno izmed možnosti, ki so vse plačljive.

Od ponedeljka, 16, januarja, sprejemanje programov POP TV in Kanal A ne bo več mogoče prek sobnih ali strešnih anten. Za tiste, za katere je bil to edini način sprejemanja televizijskih programov, se tako izteka obdobje brezplačnega spremljanja teh dveh programov.

Za vse, ki omenjena programa sprejemajo na kakšen drug način, se v ponedeljek, 16. januarja, ne bo spremenilo nič.

Nove dobrote, a ne več brezplačno

V tolažbo vsem, ki so do zdaj sprejemali programe teh dveh slovenskih TV-kanalov prek lastnih anten, je podatek, da vse ponujene možnosti zagotavljajo kakovostnejši in bolj zanesljiv sprejem, večina izmed njih pa tudi dodatne napredne funkcije, ki jih prizemeljski način oddajanja tehnično ne omogoča.

Ena od teh funkcij je ogled za nazaj, kar pomeni, da uporabnikom ni treba hiteti pred zaslon TV-sprejemnika ravno takrat, ko je oddaja na sporedu, temveč jo lahko pogledajo pozneje, ko jim ustreza in ko imajo čas. V nekaterih primerih tudi na zaslonih mobilnih naprav, torej kjerkoli, kjer obstaja (dovolj zanesljiva) povezava v internet.

Za gledalce Planet TV se, ne glede na način sprejemanja, v ponedeljek, 16. januarja, ne bo nič spremenilo. Še vedno bo mogoče tudi brezplačno sprejemanje prek sobnih in strešnih anten, saj prizemeljskega oddajanja takrat ne bodo ukinili. Za gledalce Planet TV se, ne glede na način sprejemanja, v ponedeljek, 16. januarja, ne bo nič spremenilo. Še vedno bo mogoče tudi brezplačno sprejemanje prek sobnih in strešnih anten, saj prizemeljskega oddajanja takrat ne bodo ukinili. Foto: Klemen Korenjak

Planet TV bo še naprej oddajal tudi prizemeljsko

Januar pa ne prinaša nobenih sprememb za gledalce Planet TV, ne glede na način, kako ga sprejemajo. Medtem ko bosta gledalcem, ki sprejemajo POP TV in Kanal A izključno prek sobne ali strešne antene, ta dva programa mrknila in bo na njunem mestu zaslon televizijskega sprejemnika zasnežen, bodo lahko še naprej nespremenjeno in brezplačno spremljali vsebine Planet TV.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 34
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin