Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Sreda,
23. 5. 2018,
10.39

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

mobilni podatki Evrotarifa mobilna telefonija Telekom Slovenije IZI

Sreda, 23. 5. 2018, 10.39

5 let, 3 mesece

Nova podoba in novosti mobilne telefonije IZI

IZI bo živahnejši, ugodnejš, prijaznejši in z novostjo, ki je v Sloveniji še ni bilo

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Podvojene zakupljene količine ob nespremenjeni ceni obstoječih paketov IZI Mesec, novi IZI-paketi, ki vračajo denar za neporabljen prenos podatkov, mobilna aplikacija za upravljanje z IZI-računom

Ponudba blagovne znamke IZI, ki je od letos v lasti Telekoma Slovenije, bo še pred poletjem okrepljena in dopolnjena z novimi paketi in ugodnostmi tako za obstoječe kot tudi za nove IZI-uporabnike.

Prvi dan junija bo IZI zaživel tudi v osveženi celostni podobi, na Telekomu Slovenije pa zagotavljajo, da bo IZI še naprej posloval povsem samostojno od ostale ponudbe svojega lastnika.

Od slej vse za IZI na pametnem telefonu

Vsem IZI-uporabnikom bo na voljo mobilna aplikacija Moj IZI, s katerim bodo lahko preverili stanje svojega IZI računa in ga po potrebi dopolnili, lahko pa bodo tudi spremenili svoj IZI-paket v enega izmed novih IZI-paketov.

Aplikacijo bo sprva na voljo za pametne telefone in mobilne naprave z operacijskim sistemom Android, obljubljajo pa, da ji bo kmalu sledila tudi različica za operacijski sistem iOS, ki ga uporabljajo Applove mobilne naprave.

IZI Vračilo: neporabljen prenos podatkov ob koncu meseca ne gre več v nič

S prvim junijem se namreč obstoječim IZI-paketom pridružujejo novi paketi IZI Vračilo, ki predstavljajo popolno novost med mobilnimi paketi v Sloveniji.

Neporabljene zakupljene količine mobilnega prenosa podatkov se namreč ob izteku meseca ne bodo brisale temveč se bodo spremenile v dobroimetje na IZI računu: za vsak poln gigabajt neporabljenega mobilnega podatkovnega prenosa se bo dobroimetje na IZI računu povečalo za en evro.

Paketi IZI Vračilo S, M in L imajo vsi neomejene klice v omrežju Telekoma Slovenije in 3.000 enot za kratka (SMS) in večpredstavna (MMS) sporočila ali klice v druga slovenska omrežja. Razlikujejo se po mesečni količini prenosa podatkov in posledično po ceni. Paket S vključuje en gigabajt za osem evrov, paket M štiri gigabajte za 11 evrov in paket L sedem gigabajtov za 14 evrov.

IZI Mesec: za enako ceno dvojne količine

V ponudbi ostajajo tudi dozdajšnji IZI paketi IZI Doma, IZI Brez meja in IZI Mesec (S, M, L). S prvim junijem bodo paketom IZI Mesec ob nespremenjeni ceni podvojili zakupljeno mesečno število enot. IZI Mesec S bo tako za 6,90 evra vključeval 3.000 enot, Izi Mesec M bo za 8,90 evra vključeval 4.000 enot, IZI Mesec L pa za 11,90 evra V slednjih bodo uporabnikom od 1. junija dalje dvojne količine na voljo kot del redne ponudbe. Tako bo IZI Mesec S vključeval 3000 enot za 6,90 evra, IZI Mesec M 4000 enot za 8,90 evra in IZI Mesec L pa 6000 enot za 11,90 evra.

Vse zakupljene količine so uporabnikom vseh paketov IZI na voljo tudi v notranjem prometu v državah, kjer veljajo evropska pravila gostovanja, so še pojasnili pri Telekomu Slovenije. Poleg vseh članic Evropske unije so to še Liechtenstein, Islandija in Norveška.

Ne spreglejte