SiolNET. Digisvet Novice
2,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Hibridni modem od danes v redni ponudbi Telekoma Slovenije

2,28

termometer

hibridni modem, Telekom Slovenije
Foto: Telekom Slovenije

Za vse, ki imajo stacionarni internetni dostop Telekoma Slovenije prek bakrenih povezav in ob tem ne dosegajo želenih ali pričakovanih hitrosti, je hibridni modem gotovo zanimiva premostitev.

Ko so decembra pri Telekomu Slovenije predstavili svojo rešitev hibridnega modema, so napovedali, da jo bodo januarja uvrstili v svojo redno ponudbo. Danes so to napoved uresničili.

Če želite izvedeti več, preberite:
Kaj je hibridni modem, komu je namenjen in kaj omogoča?

Dva paketa

Vsem, ki bi želeli izboljšati hitrosti svojega stacionarnega internetnega dostopa pri Telekomu Slovenije in so obenem na območju z dobro pokritostjo s signalom mobilnega omrežja LTE/4G Telekoma Slovenije, sta od danes na voljo dve ponudbi hibridnega modema.

Naročniki stacionarnega širokopasovnega dostopa Telekoma Slovenije obdržijo svoje dozdajšnje naročniško razmerje, hibridni modem pa lahko izberejo kot opcijski dodatek.

Storitev Hibridni dostop omogoča neomejen prenos podatkov s hitrostmi do deset megabitov v sekundi do uporabnika in do dva megabita v sekundi od uporabnika, pri čemer je mesečno doplačilo za uporabo modema 2,90 evra.
Storitev Hibridni dostop plus omogoča neomejen prenos podatkov s hitrostmi do 20 megabitov v sekundi do uporabnika in do pet megabitov v sekundi, pri čemer je mesečno doplačilo za uporabo modema 5,90 evra.

Ob naročilu na enega od dveh paketov hibridnega modema bo uporabnik prejel vso potrebno opremo, to sta hibridni modem s SIM-kartico in komunikator IPTV BOX S, za zanesljivo in kakovostno delovanje pa bodo poskrbeli strokovnjaki Telekoma Slovenije, ki bodo opravili namestitev opreme in storitve pri uporabniku. Ob naročilu na enega od dveh paketov hibridnega modema bo uporabnik prejel vso potrebno opremo, to sta hibridni modem s SIM-kartico in komunikator IPTV BOX S, za zanesljivo in kakovostno delovanje pa bodo poskrbeli strokovnjaki Telekoma Slovenije, ki bodo opravili namestitev opreme in storitve pri uporabniku. Foto: Telekom Slovenije

Vsa oprema in strokovna namestitev zagotovljeni

Ob naročilu na enega od dveh paketov hibridnega modema bo uporabnik prejel vso potrebno opremo, to sta hibridni modem s SIM-kartico in komunikator IPTV BOX S, za zanesljivo in kakovostno delovanje pa bodo poskrbeli strokovnjaki Telekoma Slovenije, ki bodo opravili namestitev opreme in storitve pri uporabniku.

Hibridni modem, ki bo naročnikom širokopasovnega stacionarnega dostopa na bakrenih vodih zagotovil dodaten širokopasovni prenos podatkov prek mobilnega omrežja LTE/4G in s tem višje prenosne hitrosti, omogoča veliko boljšo uporabniško izkušnjo, tudi ob hkratni uporabi interneta na televizije, na območjih, kjer optičnega omrežja še ni ali njegova uvedba ne bi bila smiselna, so še pojasnili pri Telekomu Slovenije.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 14
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin