Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Petek,
28. 1. 2022,
17.17

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

trgovina slušalke pametna ura pametni telefon izbor Naj Digi 2022 Naj Digi

Petek, 28. 1. 2022, 17.17

2 leti, 2 meseca

Zadnji dnevi prvega kroga izbora Naj Digi 2022

Še malo časa je ostalo za nominacije

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04
Naj Digi 2022, prvi krog - značka | Začetek leta je priložnost, da z izborom Naj Digi damo priznanje napravam in njihovim prodajalcem, ki so nas v preteklem letu najbolj prepričali. | Foto Siol.net

Začetek leta je priložnost, da z izborom Naj Digi damo priznanje napravam in njihovim prodajalcem, ki so nas v preteklem letu najbolj prepričali.

Foto: Siol.net

Samo še do konca zadnjega januarskega dneva je odprt prvi krog, kjer sprejemamo nominacije za letošnji izbor Naj Digi. V drugem krogu se bodo namreč pomerili samo največkrat predlagane naprave in trgovci z mobilnimi dodatki, zato poskrbite za oddajo svojih predlogov.

Spomnimo, tekmujejo mobilni telefoni v več kategorijah (najboljši nakup, najzmogljivejša naprava in najboljši fotoaparat), slušalke in pametne ure ter trgovine z mobilnimi napravami in dodatki. Vse podrobnosti opredeljujejo pravila in pogoji.

Do zdaj ste oddali že veliko predlogov, a lahko glasovi, oddani do konca prvega kroga, še vedno spremenijo končno uvrstitev v drugi krog, kjer se bodo uspešni nominiranci pomerili tako pred bralci kot pred ocenjevalci iz največjih slovenskih mobilnih operaterjev in redakcije Digisveta.

Končne zmagovalce bomo dobili po drugem krogu, kjer imajo pri glasovanju o napravah bralci 80-odstotni utežni del, ocenjevalna komisija pa prispeva 20 odstotkov, pri trgovinah pa imajo odločilno besedo le bralci.

Po zaključku prvega kroga bomo izžrebanim bralcem, ki se jim po oddaji predlogov nasmehnila sreča, podelili eno od praktičnih nagrad., | Foto: Po zaključku prvega kroga bomo izžrebanim bralcem, ki se jim po oddaji predlogov nasmehnila sreča, podelili eno od praktičnih nagrad., Spomnimo se dozdajšnjih zmagovalcev naših digiizborov:

pametni telefon
Novice Naj Digi 2021 – imamo zmagovalce!
Glasovanje za Naj mobitel smo podaljšali
Novice Bralci Siol.net ste izbrali – naj mobiteli so …
Ne spreglejte