Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 4. 2016,
14.17

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča P automobil import

Natisni članek

Peugeot Družinski Avtomoto Urbani Atomoto advertorial

Ponedeljek, 11. 4. 2016, 14.17

2 meseca, 2 tedna

Peugeot sprašuje: ročni ali avtomatski? Kakšen menjalnik bi vi izbrali?

Vsebino omogoča P automobil import
Peugeot 308 1,2 e-THP stop/start allure | Foto Ciril Komotar

Foto: Ciril Komotar

Za avtomatske menjalnike so včasih veljali miti, ki preprosto ne držijo več. Oddajte svoj glas v Peugeot anketi in povejte za kateri tip menjalnika bi se odločili vi.

Za avtomatske menjalnike so včasih veljali miti, ki preprosto ne držijo več. Preverjali smo jih s pomočjo testiranj v realnem okolju, kjer so izkušeni strokovnjaki testirali porabo goriva, stroške vzdrževanja, zmogljivost in dinamično vožnjo. Oglejte si spletno stran z video posnetki iz testiranj in možnostjo rezervacije testnih voženj. Tako lahko izkušnjo pridobite tudi sami.

Uveljavljeno mnenje govori, da so samodejni menjalniki primerni le za vozila višjih razredov. Pri Peugeotu s svojo široko ponudbo, ki vključuje skoraj vso proizvodno paleto, udobje samodejnega menjalnika omogočajo voznikom vseh segmentov. Kupci modelov 208, 308, 2008, 3008, 5008 in 508, torej od najmanjšega do največjega, lahko izberejo samodejni šeststopenjski menjalnik EAT6.  | Foto: Ciril Komotar Uveljavljeno mnenje govori, da so samodejni menjalniki primerni le za vozila višjih razredov. Pri Peugeotu s svojo široko ponudbo, ki vključuje skoraj vso proizvodno paleto, udobje samodejnega menjalnika omogočajo voznikom vseh segmentov. Kupci modelov 208, 308, 2008, 3008, 5008 in 508, torej od najmanjšega do največjega, lahko izberejo samodejni šeststopenjski menjalnik EAT6. Foto: Ciril Komotar

Še dvomite? Razbijmo mite: ročni ali avtomatski?

Oglejte si posnetke in preverite, zakaj miti o avtomatskih menjalnikih ne držijo več.

Pri Peugeotu smo poskrbeli, da lahko uporabniško izkušnjo s samodejnim menjalnikom doživite in preverite sami. Pripravili smo pestro spletno mesto, na katerem si oglejte zanimive videovsebine, ki dokazujejo, zakaj miti o avtomatskih menjalnikih dejansko ne držijo več. Ne pozabite glasovati v anketi, ker nam vaše mnenje veliko pomeni.

Ročni ali avtomatski? Za katerega bi se odločili?

Ne spreglejte