SiolNET. Avtomoto Promet
0,22

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zaradi prometne nesreče je oviran promet na štajerski avtocesti

0,22

termometer

Promet
Foto: Prometno-informacijski center

Zaradi prometne nesreče je na štajerski avtocesti oviran promet med Krtino in Domžalami proti Ljubljani. Zaradi poplav so zaprte tudi nekatere lokalne ceste po državi. Ravno tako nastajajo zastoji in gneča proti večjim mestom in mestnim obvoznicam. Ponekod po Sloveniji je zaradi megle zmanjšana vidljivost, opozarjajo na prometnoinformacijskem centru. 

Zagreb požar Avtomoto V Zagrebu goreli avtomobili, uničen tudi slovenski kombi #video

Zaradi prometne nesreče med Krtino in Domžalami nastaja daljši zastoj med Blagovico in Domžalami. Potovalni čas se podaljša za dobre pol ure. 

Promet je povečan zaradi jutranje konice na cestah proti večjim mestom in na mestnih obvoznicah, vozite previdno, saj nastajajo gneče. 

Zaradi predmeta in tovornega vozila v okvari je promet oviran med priključkoma Celje vzhod in Celje zahod proti Ljubljani.

Zimske razmere, poplavljena cestišča

Cesta čez prelaz Vršič je zaprta za ves promet zaradi zimskih razmer. Zaradi poškodovanega cestišča je zaprta cesta Mojstrana-Vrata.

Cesta Ptuj-Zavrč je zaprta med Stojnci in Borlom. Obvoz je mogoč prek prehoda Središče ob Dravi. 

Zaradi poplavljenega cestišča so zaprte tudi nekatere lokalne ceste, in sicer Rateče-Planica, Cesta Krnica- Zgornja Radovna, lokalna cesta Laze-Planina, lokalna cesta Sava-Mošenik ter Podkraj-Radeče, še navajajo na prometnoinformacijskem centru.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin