SiolNET. Avtomoto Promet
1,77

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Se odpravljate na pot? Potem preberite tole.

1,77

termometer

zastoj, avtocesta |  | Foto: Daniel Novakovič/STA
Foto: Daniel Novakovič/STA

Današnji praznični dan bo veliko ljudi izkoristilo za obisk morja, gora in drugih izletniških točk. Marijino vnebovzetje praznujejo tudi na Hrvaškem, v Avstriji, Italiji, Švici in na Poljskem. Zaradi tega že nastajajo zastoji na primorskih cestah in gorenjski avtocesti proti Brezjam. 

Tri kilometre dolg zastoj je nastal na gorenjski avtocesti na relaciji Lesce-Bled, potovalni čas je tako podaljšan za 45 minut. Zgoščen promet je tudi na dolenjski avtocesti proti Ljubljani ter na cestah Padna-Dragonja in Izola-Strunjan. 

Promet je oviran na primorski avtocesti med razcepom Gabrk in priključkoma Divača proti Kopru. Zaprt pa je vozni pas na pomurski avtocesti med Vučjo vasjo in Dragotinci proti Mariboru. 

Zaradi del je zaprta polovica vipavske hitre ceste med Vipavo in Selom proti Italiji, promet se preusmerja na regionalno cesto. Zaprt je tudi priključek Ajdovščina proti Italiji. 

Na vzhodni ljubljanski obvoznici je zaprt razcep Malence v smeri Golovca proti Rudniku, zaprt pa je tudi izvoz Ljubljana jug iz dolenjske smeri. 

Šolske poletne počitnice se danes končujejo v delu Nemčije, zato na Prometno-informacijskem centru za državne ceste opozarjajo na povečan promet od Hrvaške proti Avstriji.

Posledice nastale nesreče med Grosupljem in Ljubljano so že odstranili, vozniki pa so se ponovno izkazali z reševalnim pasom.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin