Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 6. 2019,
17.13

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,37

Natisni članek

zastoj zastoj primorska avtocesta primorska avtocesta nesreča nesreča promet promet

Petek, 14. 6. 2019, 17.13

4 leta, 10 mesecev

Zaradi nesreče na primorski avtocesti večkilometrski zastoj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,37
Zastoj | Zaradi prometne nesreče so na primorski avtocesti nastali zastoji. | Foto Getty Images

Zaradi prometne nesreče so na primorski avtocesti nastali zastoji.

Foto: Getty Images

Na primorski avtocesti od počivališča Studenec do Ravbarkomande proti Ljubljani je zaradi prometne nesreče nastal zastoj, ki je dolg deset kilometrov. Potovalni čas se podaljša za približno 50 minut. Vozniki osebnih vozil se lahko preusmerijo z avtoceste med priključkoma Razdrto in Unec, svetujejo na Prometno-informacijskem centru.

Na ljubljanski policijski upravi pojasnjujejo, da so bili o prometni nesreči pred izvozom Vrhnika v smeri Ljubljane, v kateri so bila udeležena tri vozila, obveščeni okoli 15.20. Do nesreče je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji. "Gre za nesrečo z materialno škodo, poškodovana ni bila nobena oseba," so sporočili s policije in dodali, da so posledice nesreče že odstranjene.

Nesreča tudi na južni ljubljanski obvoznici

Zaradi prometne nesreče je na južni ljubljanski obvoznici pred priključkom Ljubljana jug proti Dolenjski zaprt vozni pas, promet pa je oviran tudi na priključku. Nastal je daljši zastoj, ki je trenutno dolg štiri kilometre. Potovalni čas se podaljša za približno deset minut.

Omenjena nesreča se je po navedbah policije zgodila okoli 17. ure, v njej so bila prav tako udeležena tri vozila. "Po prvih podatkih gre za prometno nesrečo z materialno škodo, nobena oseba ni bila poškodovana. Posledice prometne nesreče še odstranjujejo, promet pa poteka po prehitevalnem pasu," so še poudarili na ljubljanski policijski upravi.

Zastoj, ki je dolg en kilometer, je na vzhodni mariborski obvoznici med Dragučovo in Vodolami proti Ljubljani. Zaradi razsutega tovora je na štajerski avtocesti zaprt uvoz Celje center proti Ljubljani, promet pa je oviran tudi na izvozu. Zaradi okvare tovornega vozila je zaprt vozni pas na štajerski avtocesti pred predorom Ločica proti Mariboru.

 Čakalna doba je na mejnih prehodih Obrežje in Metlika.

Ne spreglejte