SiolNET. Avtomoto Promet
3,66

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Večkilometrski zastoji na avtocestah po Sloveniji

3,66

termometer

zastoj, avtocesta
Foto: Daniel Novakovič/STA

Promet proti Primorski, zlasti na ljubljanski obvoznici in na primorski avtocesti, se je popoldne nekoliko umiril, medtem ko gneča ostaja v smeri Avstrije. Tako je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji trenutno okoli osemkilometrski zastoj. Še vedno so tudi dolge čakalne dobe na mejnih prehodih, zlasti pri vstopu v državo.

mejni prehod, Metlika Trendi Manjši mejni prehodi s Hrvaško, na katerih se lahko izognete gneči #video

Na prometnoinformacijskem centru za državne ceste voznikom proti Kranjski Gori priporočajo izvoz Lesce. Popoldne se je sicer promet nekoliko umiril tudi na štajerski avtocesti, gneča pa ostaja pred Slovenskimi Konjicami, pred delovno zaporo proti Ljubljani.

Prav tako je gost promet z zastoji na obalnih cestah Lucija - Sečovlje in Koper - Šmarje - Dragonja ter na hrvaški strani mejnih prehodov.

Najdaljša čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, in Gruškovje, kjer vozniki za vstop v našo državo čakajo več kot dve uri. Na Obrežju čakajo eno do dve uri, do eno uro pa na mejnih prehodih Metlika, Podgorje in Starod, poroča prometnoinformacijski center.

Komentarji

2

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • bor955 / 17.08.2019. ob 09:06 +2 0

  Podivjani ljudje norijo po avtocesti v kilometrskih kolonah in kupujejo vinjete da se jim na upravi darsa smejijo ker bodo lahko višali plače in na koncu od tega podivjanega turizma ni nobene koristi razen nekaj parazitskih gostincev ki prodajajo radensko in gre zaslužek vecinoma na slovaško!!

  +2 0
 • cuota / 17.08.2019. ob 09:39 0 0

  Tukaj v prekmurju ni nobene gužve....

  0 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin