SiolNET. Avtomoto Promet
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Med Vrhniko in Logatcem goreče vozilo ovira promet

0,75

termometer

Promet
Povečan promet je tudi na regionalni cesti Brezovica-Vrhnika. Foto: promet.si

Zaradi odstranjevanja posledic gorečega tovornega vozila je oviran promet med Vrhniko in Logatcem v smeri proti Kopru. Nastal je večkilometrski zastoj. Prav tako je, zaradi jutranje prometne konice, promet povečan na cestah, ki vodijo v mestna središča, poroča prometnoinformacijski center. 

Promet na odseku med Vrhniko in Logatcem trenutno poteka le po prehitevalnem pasu, potovalni čas se podaljša za približno 30 minut. Prometnoinformacijski center zato za osebna vozila priporoča regionalno cesto Brezovica-Vrhnika-Logatec, a previdno na cesti, saj tudi na tem odseku poročajo o zastojih. Kilometrski zastoj je nastal tudi pred Uncem v smeri proti Kopru. 

O gorečem vozilu poročajo tudi na ljubljanski severni obvoznici med Šiško in Bežigradom proti Zadobrovi. Zastoj vozil je do Kosez.

Zaradi živali na cesti prav tako prihaja do zastoja tudi na štajerski avtocesti pri Domžalah.

Promet je zaradi jutranje prometne konice povečan na cestah, ki vodijo v mestna središča, ter na mestnih obvoznicah. Zastoji nastajajo predvsem na cestah, ki vodijo proti Ljubljani. Megla v pasovih ponekod zmanjšuje vidljivost, še navaja prometnoinformacijski center.

Stanje na cestah: 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin