SiolNET. Avtomoto Promet
1,15

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Čakalne dobe na mejnih prehodih tudi do dve uri

1,15

termometer

zastoj
Foto: Ustvarimo reševalni pas na avtocestah

Zastoji, gneča in oviran promet so na gorenjski, štajerski in dolenjski avtocesti. Čakalne dobe za osebna vozila so tudi na mejnih prehodih tako za vstop kot izstop iz Slovenije.

Po podatkih prometnoinformacijskega centra se gneča in zastoji na gorenjski avtocesti pojavljajo pred predorom Karavanke v smeri proti Avstriji. Kolona vozil je dolga osem kilometrov.

O več kot kilometrski koloni vozil poročajo tudi na štajerski avtocesti pred prehodom Šentilj proti Avstriji, potovalni čas se v povprečju podaljša za 20 minut.

Gost promet z zastoji beležijo tudi na dolenjski avtocesti pred delovno zaporo pri Višnji Gori proti Ljubljani.

Stanje na cestah:

Čakalne dobe na mejnih prehodih:

Najdaljše čakalne dobe so na mejnih prehodih Starod in Gruškovje, kjer vozniki osebnih vozil za vstop v našo državo čakajo dve uri. Na mejnih prehodu Jelšane vozniki za vstop v državo čakajo eno uro, za izstop pa 30 min. Na Obrežju je čakalna doba za vstop v našo državo 30 minut.

Komentarji

2

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • slomevzha1 / 23.08.2019. ob 21:06 0 0

  Če upoštevamo čakanje na mejah, kljub veliko boljšim cestam in avtomobilom iz Zagreba ali Beograda potujemo praktično isti čas kot pred 30-imi leti po cesti Bratstva i Jedinstva.

  0 0
 • LorettaEricksen / 23.08.2019. ob 21:47 0 - 2

  To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Osrednji mesec sem dobil 27936 EUR za delo 3 ure na dan. Začel sem štiri mesece prej in vseeno hitro odnesel domov, od 7645 do 9264 evrov vsak teden. tukaj .................archive.is/9tk9H

  0 - 2
delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin