Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 12. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Torek, 12. 12. 2017, 7.00

6 let, 4 mesece

Gumijasti tepihi slovenskega proizvajalca Gledring

Slovensko podjetje v vsakem četrtem Evropskem vozilu

Oglasno sporočilo

Se še spomnite, ko ste pred 31 leti kupili prve neuničljive univerzalne gumijaste tepihe Gledring, tiste, ki jih imate v svojem avtomobilu še danes?

V tem obdobju se je sicer marsikaj spremenilo, a kakovost in cilji družbe Gledring ostajajo enako visoki. Proizvodnjo gumijastih tepihov so začeli leta 1988, ko ste lahko v Sloveniji prvič kupili univerzalne gumijaste preproge.

Več kot 68 let tradicije in kakovosti | Foto: Več kot 68 let tradicije in kakovosti

Z njimi se je blagovna znamka Gledring uveljavila na slovenskem trgu, v začetku leta 2006 pa so začeli pospešeno vlagati v razvoj novih izdelkov ter na podlagi lastnega znanja razvili tipske gumijaste oziroma originalne tepihe. Svoje dolgoletne izkušnje in bogato znanje so usmerili v razvoj in izdelavo novega dizajna tipskih gumijastih tepihov, ki so zaradi inovativnega vzorca preprosti za čiščenje.

Družinsko podjetje Gledring je bilo ustanovljeno leta 1949, danes pa je eden izmed vodilnih svetovnim proizvajalcev gumijastih preprog.

Zakaj se stranke odločajo za nakup gumi tepihov Gledring?

  • Gumijasti tepihi Gledring že od nekdaj slovijo kot najkakovostnejši na trgu
  • Inovativen dizajn omogoča enostavno čiščenje, tudi s posebej za to razvitim čistilom Gledring za suho pranje
  • Gumijasti tepihi so slovenski proizvod
  • Za izdelavo se uporablja najkakovostnejša guma brez nadležnega, smrdečega vonja

glendring | Foto:

Leta 2008 se je družba Gledring s svojim novim programom tipskih gumijastih tepihov predstavila na največjem svetovnem sejmu avtomobilske dodatne opreme Automechanika v Frankfurtu, danes pa poleg tega sejma obiskujejo tudi druge tovrstne dogodke, vključno s sejmi v Dubaju, Parizu, Istanbulu, Las Vegasu …

Tepihi Gledring so zaradi svoje kakovosti in inovativnosti poželi takojšen uspeh in družinskemu podjetju odprli nove poslovne priložnosti in začrtali nove izzive. Danes lahko s ponosom zatrdijo, da so edini slovenski proizvajalec gumijastih tepihov in da so prisotni na vseh večjih evropskih in svetovnih trgih. Število zadovoljnih kupcev narašča iz dneva v dan, kar družbo Gledring uvršča med vodilne proizvajalce na tem področju, sami pa za svoj največji uspeh štejejo zveste in zadovoljne stranke, ki so z njimi že od samega začetka. Obenem poudarjajo tradicijo in slovensko kakovost, saj so gumijasti tepihi Gledring v celoti plod slovenskega znanja in tehnologije, vključno z visokotlačnimi stroji, ki so potrebni za njihovo proizvodnjo, in posebno gumeno zmesjo, iz katere so izdelani.

glendring | Foto:


Podjetje Gledring je za svoje gumijaste tepihe razvilo namensko čistilo za suho pranje in dodatno impregnacijo gumi preprog Gledring. S prilagojenim čistilom za suho pranje lahko hitro in učinkovito očistite gumi tepihe Gledring v vašem vozilu brez uporabe vode, tudi v primeru močne umazanije. Zaradi dodatne impregnacije bodo ob redni uporabi čistila vaše gumi preproge na izgled kot nove.


V Sloveniji lahko izdelke znamke Gledring najdete v vseh boljše založenih avtomobilskih salonih in trgovinah z avtomobilsko dodatno opremo ali v spletni trgovini www.withcar.si.

Ne spreglejte