Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 5. 2022,
11.42

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Peugeot Citroen Skupina Emil Frey PR članek

Sreda, 18. 5. 2022, 11.42

1 leto, 11 mesecev

Skupina Emil Frey združena pod skupno streho

Oglasno sporočilo

Avtomobilsko mesto v malem znotraj ljubljanskega Bežigrada je s selitvijo podjetij P in C Automobil Import popolno.

PG1_Emil.Frey | Foto:

Skupini Emil Frey sta se v preteklih dneh za Bežigradom v Ljubljani pridružili tudi podjetji P in C Automobil Import, ki v Sloveniji zastopata blagovne znamke Peugeot, Citroën in DS. Podjetji sta se preselili v popolnoma prenovljene in zaposlenim prijazne prostore na Baragovi ulici 7E in tako se je dokončno uresničila strategija Skupine Emil Frey v Sloveniji, in sicer da so vsa uvozništva znamk, ki delujejo pod okriljem skupine, združena na enem mestu. Združitev vseh podjetij Skupine Emil Frey na skupni lokaciji bo nedvomno zagotovila še boljšo komunikacijo, večji pretok informacij med podjetji in prinesla nove sinergije znotraj skupine.

Ena večjih investicij skupine v Sloveniji je zdaj končana. Investicija je znašala slab milijon evrov.

Skupina je že v preteklih letih ogromno vlagala v razvoj in infrastrukturo lokacije z namenom izkoristka vsega mogočega potenciala: od poslovnih prostorov, širitve prodajno-servisnega centra v Ljubljani in Mariboru, skladišč nadomestnih delov, storitvenega centra, šolskega centra, kleparsko-ličarske delavnice … Investicije skupine na lokaciji se nadaljujejo tudi letos, saj se zaveda, da je to ključnega pomena za doseganje ciljev in prioritet skupine, ki je usmerjena v animacijo, učinkovitost in odličnost, vrednote skupine pa usmerjene k odgovornosti do lastnika in dobaviteljev, dolgoročnega partnerstva z dobavitelji in poslovnimi partnerji/koncesionarji. Zadnji so naš prvi kupec in so vsakodnevno prvi stik z našimi zvestimi končnimi kupci.

Emil.Frey_PG27_1200x800 | Foto:

Z dokončanjem lokacijske združitve v "avtomobilskem mestu" skupina upa na dodatne sinergije in učinkovitost ter s tem želi še utrditi položaj enega največjih prodajalcev vozil v Sloveniji, ki z 12 znamkami obvladuje skoraj petino slovenskega trga in postaja eno izmed najuspešnejših na slovenskem avtomobilskem trgu.

Naročnik oglasnega sporočila je P Automobil Import, d. o. o.

Ne spreglejte