SiolNET. Avtomoto Novice
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Revoz uvaja polovično nočno izmeno, delo bo dobilo 450 ljudi

2

termometer

 | Foto:
Zaradi povečanega povpraševanja po novih renault twingu in smart forfouru bodo v Revozu uvedli polovično nočno izmeno. Dnevno bodo izdelali 200 vozil več, delo bo dobilo 450 ljudi.

Dnevno proizvodnjo bodo s 600 povečali na okrog 800 vozil

Revoz je s serijsko proizvodnjo nove generacije renault twinga in štirisedežnega smart forfoura pričakovano dobil precejšen zagon. V prvi polovici leta so Novomeščani zaradi dviga proizvodnje z ene in pol na dve izmeni že obsežno zaposlovali, decembra pa bodo spet začeli polovično nočno izmeno. Obseg proizvodnje se bo z zdajšnjih 600 povečal na okrog 800 vozil na dan. Delo bo v Revozu dobilo še 450 ljudi.

Oktobra bodo sto agencijskih delavcev prezaposlili v Revoz

Revoz bo zaposloval tako za dvoizmensko delo kot za polovično nočno izmeno. Zaposleni bodo torej delali le v tej izmeni in bodo zato deležni posebnega plačnega dodatka. Zaposlovanje bo potekalo prek zavoda za zaposlovanje in agencij za posredovanje zaposlenih, pri čemer obstaja možnost poznejše prezaposlitve neposredno v Revoz.

Oktobra bodo več kot sto zaposlenih, ki trenutno delajo prek agencij, že prezaposlili v Revoz.

Revoz napoveduje povečanje svojega deleža v slovenskem izvozu

Novi zaposleni bodo uživali precej prednosti zaposlitve (organiziran prevoz, hrana, popust pri nakupu Renaultovih in Nissanovih vozil, popusti pri uporabi športnih dvoran …), Revoz namerava poleg 19 obstoječih avtobusnih linij za prevoz na delo uvesti še dodatne linije z območij, od koder bodo prihajali na novo zaposleni.

Brezposelnost v regiji je trenutno 13-odsotna, pri Revozu pa napovedujejo še povečanje svojega deleža v slovenskem izvozu (lani 2,3 odstotka) in BPD (lani 1,9 odstotka).

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin