SiolNET. Avtomoto Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kako plačati gorivo brez stika in vstopa v prodajalno?

Oglasno sporočilo

Novodobne rešitve nam predvsem prihranijo čas in poenostavijo vsakodnevne opravke. Ste med tistimi, ki želijo prihraniti čas, se izogniti nepotrebnemu zadrževanju v prodajalnah in na blagajni? Potem je uporaba aplikacije Na poti za plačilo goriva ena najboljših stvari, ki jih boste preizkusili in uporabljali.

avto_petrol | Foto:

Naši pametni telefoni so postali svet v malem, tako da si življenja brez njih skoraj ne predstavljamo več. Mobilne aplikacije, ki jih nalagamo na svoj telefon, so namenjene tako zabavi kot tudi izboljšanju kakovosti življenja in poenostavljanju opravil, med katera sodi tudi plačevanje položnic, računov in drugih izdatkov. Če se nekdo pritožujete, da aplikacij na zaslonu ne želi imeti v prevelikem številu, pa slej ko prej spozna, da so pravzaprav te lahko zelo uporabne in olajšajo marsikateri postopek, obenem pa pripomorejo, da tu in tam prihranimo nekaj svojega vse bolj dragocenega časa.

To velja tudi za mobilno aplikacijo Na poti, ki omogoča plačevanje nakupov na bencinskih servisih Petrol. Dandanes, ko se nam vselej nekam mudi, pa tudi ko je vsak stik lahko en stik preveč, je plačilo na ta način ne samo hitro in priročno, ampak tudi popolnoma brezstično in opravljeno tako rekoč iz udobja svojega vozila. 

crpalka_gorivo | Foto:

Brez sprehoda do blagajne lahko natočite in plačate gorivo Q Max, iz avtomobila plačate kupon za avtopranje, vedno odlično Kavo na poti pa plačate in natočite brez kovancev.

avtopralnica_app | Foto:

Okusno in pestro ponudbo hrane Fresh ter HipShop izdelke lahko naročite in plačate vnaprej, izberete čas prevzema, pripravljeno naročilo pa vas bo čakalo ob prihodu. Zakaj bi čakali na pripravo hrane, če lahko sveže pripravljena čaka na vaš prevzem?

Plačilo goriva  iz udobja svojega vozila

Postopek je izjemno preprost, a plačilo bo uspešno le, če boste upoštevali vsakega od naslednjih korakov:

  1. Če aplikacije Na poti še nimate, si jo brezplačno naložite na telefon iz ene od spletnih trgovin Google Play, Apple Store ali AppGallery.
  2. V aplikacijo se prijavite, po želji pa dodajte svojo Petrol klub kartico ali kreirajte novo znotraj aplikacije.
  3. Dodajte plačilno sredstvo. Aplikacija podpira plačilno kartico Visa ali Mastercard, mobilno denarnico mBills, naloženo dobroimetje na Petrol klub kartico ali pa za plačilo uporabite plačilno Petrol klub kartico.
  4. Ob prihodu na Petrol z aplikacijo skenirajte QR-kodo na točilnem agregatu in potrdite lokacijo.
  5. Potrdite plačilo goriva z izbranim plačilnim sredstvom.
  6. Natočite gorivo.
  7. Po zaključku točenja preverite sporočilo o uspešnosti plačila z aplikacijo in tudi račun, ki ga prejmete ob uspešnem plačilu.

 Video s koraki uporabe aplikacije Na poti:

Več informacij o začetku uporabe mobilne aplikacije Na poti in tudi o tem, kako dodate novo plačilno sredstvo, boste našli na spletni strani mobilne aplikacije.

Bonus: vnaprej preverite ceno goriv

Niste prepričani o ceni goriva na bencinskem servisu, kamor ste namenjeni? To lahko preverite v aplikaciji Na poti in nato prilagodite svoj izbor. Pritisnite na znak za lokacijo, poiščite prodajno mesto in si oglejte 'Podrobnosti'. Tam najdete podatke o cenah goriv in tudi delovni čas posameznega prodajnega mesta.

Izberite plačilo z aplikacijo Na poti in plačujte gorivo iz udobja svojega vozila.

 

Naročnik oglasa je Petrol, d. d.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin