SiolNET. Avtomoto Novice
1,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Dacia prenavlja sandera in logana MCV, jima bo dala tudi nov bencinski motor?

1,18

termometer

Dacia predstavlja prenovljenega sandera in karavanskega logana MCV. Spremembe so navzven videti majhne, ključna novost pa bi lahko bil nov pogonski motor.

Romunsko-francoska avtomobilska znamka, ki že nekaj časa čaka na odmevnejšo novost iz svojih tovarn, pri prenovi obljublja tudi boljše materiale v notranjosti in na splošno izboljšano kakovost. Romunsko-francoska avtomobilska znamka, ki že nekaj časa čaka na odmevnejšo novost iz svojih tovarn, pri prenovi obljublja tudi boljše materiale v notranjosti in na splošno izboljšano kakovost. Foto: Dacia

Postala sta bolj podobna aktualnemu dusterju

Dacia bo sandera in karavanskega logana MCV prenovila podobno kot dusterja. Oba avtomobila bosta torej konec meseca na avtomobilskem salonu v Parizu dobila novo obliko žarometov, dnevna svetila LED ter še nekatere manjše popravke pri obliki odbijačev, odprtin za zrak in meglenk. Tako sandero kot logan bosta zaradi teh sprememb bolj podobna dusterju.

V svežnju prenove tudi 1,2-litrski turbomotor?

Romunsko-francoska avtomobilska znamka, ki že nekaj časa čaka na odmevnejšo novost iz svojih tovarn, pri prenovi obljublja tudi boljše materiale v notranjosti in na splošno izboljšano kakovost. Pred pariško predstavitvijo so pri Dacii še skopi s podrobnejšimi podatki za oba prenovljena avtomobila, ki bosta predvidoma s prenovo dobila nov 1,2-litrski bencinski turbomotor. Tega so namreč že vgradili v dusterja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin