Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 4. 2024,
9.52

Osveženo pred

2 tedna, 6 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,60

Natisni članek

komik razhod ljubezen ljubezen zveza Maja Monrue Andrej Težak Tešky

Sreda, 10. 4. 2024, 9.52

2 tedna, 6 dni

Komik Andrej Težak Tešky se je razšel s partnerko Majo Monrue

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,60
Andrej Težak Tešky in Maja Monrue | Andrej Težak Tešky in Maja Monrue sta bila v zvezi več let in živela pestro družinsko življenje. | Foto Mediaspeed

Andrej Težak Tešky in Maja Monrue sta bila v zvezi več let in živela pestro družinsko življenje.

Foto: Mediaspeed

Komik Andrej Težak Tešky se je po več letih skupnega življenja razšel s partnerko Majo Monrue, piše revija Lady.

O razhodu je za omenjeno revijo spregovorila Monruejeva, ki jo poznamo kot pisateljico, stand-up komičarko in voditeljico. Kot je priznala, je po novem samska. "To je zanimiva življenjska izkušnja, saj je v takšnem obsegu še nikoli nisem doživela. S Teškyjem sva bila par kar nekaj let, živeli smo pestro družinsko in hkrati rokenrol življenje," je povedala. 

Dodala je, da razhodi niso nikoli preprosti, saj v tebi vedno ostane delček zgodbe, ki ga je težko izpustiti. "S Teškyjem sicer še ostajava skupaj pri nekaterih poslovnih projektih, sama pa sem se zavestno odločila spoprijeti se s svojo najglobljo pristno naravo. Za to so potrebni čas in kar nekaj težkih trenutkov, v katerih bi človek raje zbežal komu v objem, a globoko v sebi veš, da dokler najprej ne srečaš in spoštuješ samega sebe, tudi ljubiti ne moreš povsem svobodno," je sklenila.

V 33 dneh se je povzpel na 33 slovenskih vrhov

Andreja Težaka Teškyja poznamo predvsem kot komika in nekdanjega tekmovalca šova Masterchef. Pred leti se je odločil izpeljati velik dobrodelni projekt #StandUpMaratonec, pri katerem je združil moči s projektom Botrstvo. V 33 dneh se je povzpel na 33 slovenskih vrhov, v planinskih kočah pa izvedel stand-up nastope, s katerimi je zbiral sredstva za otroke iz projekta Botrstvo. Projekt je sklenil z vzponom na Triglav in izkupičkom 12.501 evrov, ki jih je prejela Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje.

Maja Monrue pa se je uveljavila predvsem kot pisateljica in voditeljica. Pred leti je izdala svojo prvo knjigo Pot do nje, v kateri moškim svetuje, kako najti pot do svoje ženske. Knjigo so pred kratkim prevedli v nemščino in je na voljo v vseh nemških, avstrijskih in švicarskih knjigarnah. Je tudi podjetnica, soustanoviteljica prvega slovenskega dvojezičnega vrtca na Dunaju ter sodelavka festivala stand-up komedije PANČ in projektna vodja mednarodnega reggae festivala OverJam v Tolminu. Ima sedemletnega sina Filipa.

Maja Monrue in Andrej Težak Tešky kljub razhodu ostajata v stikih in še naprej poslovno sodelujeta. | Foto: Mediaspeed Maja Monrue in Andrej Težak Tešky kljub razhodu ostajata v stikih in še naprej poslovno sodelujeta. Foto: Mediaspeed

Preberite tudi: 

Andrej Težak Tešky Gremo v hribe
Sportal V 33 dneh se je povzpel na 33 slovenskih vrhov, dobrodelni znesek za otroke bo znan v četrtek
Cene Prevc
Trendi Cene Prevc, stand-up komik?
Tilen Lotrič
Trendi Tilen Lotrič po dolgem času spet samski
Ne spreglejte