Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 7. 2024,
17.34

Osveženo pred

2 dneva, 17 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,53

Natisni članek

Bled predsednik prigoda Ljubljana ljubezen ljubezen zaroka Borut Pahor

Petek, 5. 7. 2024, 17.34

2 dneva, 17 ur

Borut Pahor delil zabavno zgodbo: predčasno je razkril zaroko #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,53
Navijači v Rimu Borut Pahor | Borut Pahor na Instagramu rad deli svoje zabavne prigode in tudi trenutke z dela. | Foto Ana Kovač

Borut Pahor na Instagramu rad deli svoje zabavne prigode in tudi trenutke z dela.

Foto: Ana Kovač

Nekdanji predsednik republike Borut Pahor, ki na Instagramu redno deli svoje zabavne prigode, je tokrat postregel z novo. Razkril je, da je predčasno naznanil zaroko para, ki se je nameraval zaročiti šele naslednji dan. Da se je naslednji dan to tudi zares zgodilo, pa je v komentarju Pahorjeve objave kasneje potrdila tudi novopečena zaročenka.

Nekdanji predsednik republike Borut Pahor je na Instagramu delil včerajšnjo prigodo, ki se mu je zgodila med kolesarjenjem po Ljubljani. Ustavil ga je Poljak, ki ga je prosil za fotografijo, potem pa se je zgodilo nekaj, česar ni pričakoval niti nekdanji predsednik republike.

Paru čestital za zaroko, čeprav se ta sploh še ni zgodila

"Joj, no, spet sem spoilal. Zgodilo se je pa takole. Sinoči sem šel z biciklom čez Kongresca in me pokliče en tip. Prijazno pristopi, se predstavi, pove, da je iz Poljske, in me prosi za fotko. Ok, ni frke, med fotkanjem mi nekaj govori, da se je zaročil ali nekaj takega. Potem pristopi tudi njegovo dekle, ki je iz Vietnama, in jaz ji čestitam za zaroko. Ona me debelo pogleda, on pa obupano skoraj v jok," je zapisal Pahor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

"Mr. President, jutri sem jo mislil presenetit s prošnjo za zaroko na Bledu," je Pahorju zaupal obupani Poljak. Pahor je zapisal, da je ob njegovih besedah spoznal svojo napako in mu z razkritjem pokvaril presenečenje. "OMG, grozno, nisem ga dobro poslušal, pokvaril sem mu presenečenje, ampak ona je bila pa presrečna," je še hudomušno v objavi zapisal Pahor in zraven delil tudi skupno fotografijo s parom.

Konec dober, vse dobro

Da sta se naslednji dan na Bledu Poljak in Vietnamka zares zaročila, pa je v komentarju pod Pahorjevo objavo v zapisu potrdila tudi novopečena zaročenka.

"To je tako lepo od vas. Bila sva zelo vesela, da sva lahko spregovorila z vami. Bili ste zelo prijazni. Z vami želim deliti tudi, da sem dobila svoj prstan in da je bilo čudovito tudi vreme, kot ste povedali včeraj," je zapisala Vietnamka Adelina Nguyen, ki je dodala, da se z zaročencem že vračata z Bleda.

Preberite še:

Borut Pahor
Novice Po oceni nekdanjih predsednikov republike je Slovenija lahko ponosna na prehojeno pot
Luka Mesec
Trendi Slovenski politiki na morju in v gorah: kje so preživeli prvomajske praznike? #foto
Borut Pahor
Trendi Borut Pahor delil žalostno zgodbo: Tega si do danes nisem odpustil
Ne spreglejte