Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 10. 2024,
10.05

Osveženo pred

2 uri, 13 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,33

Natisni članek

Natisni članek

tekaška steza Ljubljanski maratona maraton pevec Joker Out Bojan Cvjetićanin

Ponedeljek, 21. 10. 2024, 10.05

2 uri, 13 minut

Bojan Cvjetićanin se je pošalil s svojimi oboževalci #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,33
Bojan Cvjetićanin | Frontman zasedbe Joker Out Bojan Cvjetićanin se je kar dvakrat pošalil s sledilci. | Foto Gaja Hanuna

Frontman zasedbe Joker Out Bojan Cvjetićanin se je kar dvakrat pošalil s sledilci.

Foto: Gaja Hanuna

Frontman zasedbe Joker Out Bojan Cvjetićanin je na družbenem omrežju delil zanimivo sporočilo v povezavi z ljubljanskim maratonom. Sprva je zapisal, da je največji slovenski tekaški dogodek uspešno prespal, v naslednjih dveh storyjih (zgodbah) pa še dvakrat uspešno prelisičil svoje sledilce.

"Uspešno prespal ljubljanski maraton," je na Instagram story (zgodbo) zapisal frontman zasedbe Joker Out Bojan Cvjetićanin in dal svojim sledilcem sprva misliti, da ni prevelik ljubitelj največjega slovenskega tekaškega praznika – ljubljanskega maratona, ki je pretekli konec tedna na ljubljanske ulice zvabil več kot petnajst tisoč tekačev in poskrbel za številne nove rekorde.

Tamire Gataneh Molla
Sportal Etiopijec Molla do velike zmage na 28. ljubljanskem maratonu, Kobetu državni naslov in slovenski rekord trase #video

Bojan Cvjetićanin thumb medalja | Foto: Instagram/bojan_cvjeticanin Foto: Instagram/bojan_cvjeticanin

Čez nekaj ur je Cvjetićanin delil novo fotografijo, na kateri pozira z medaljo ljubljanskega maratona, fotografiji pa je dodal zapis: "Jokes on you ... 21 km done," s katerim je dal za trenutek sledilcem lažen občutek, da je uspešno premagal polmaratonsko razdaljo. A kot se je izkazalo kmalu, je bila to le šala, že druga po vrsti, saj je Cvjetićanin takoj zatem delil skupno fotografijo s prijateljem Jako Završanom in dodal zapis: "Ne, saj ne, vsa čast," ter z objavo potrdil, da je bil njegov kolega tisti, ki je na ljubljanskem maratonu uspešno premagal 21-kilometrsko razdaljo.

joker out cvjetićanin thumb | Foto: Instagram/bojan_cvjeticanin Foto: Instagram/bojan_cvjeticanin

Završan je sicer dvakratni slovenski državni prvak v motokrosu, s katerim se profesionalno ukvarja že od mladih nog. V sezoni 2017 se je preizkusil tudi v enduru v kategoriji E3 in v krstni sezoni postal državni prvak, poleg tega pa je leta 2020 skupno četrtič v svoji športni karieri postal pokalni prvak in prvič državni prvak v kategoriji MX2.

Pevec in avtor večine pesmi skupine Joker Out Bojan Cvjetićanin pa se že pripravlja na nove koncerte. Z zasedbo bo sredi prihodnjega meseca predstavil tretji studijski album, nato pa se bodo fantje odpravili na turnejo po Balkanu in obiskali tudi Dunaj, še pred tem pa dvakrat nastopili v ljubljanski Cvetličarni.

Oglejte si še:

Miha Guštin Gušti in Chantal van Mourik, Spotkast
Trendi "Joker Out so nam pokazali, da smo ves čas delali narobe" #video
Joker Out
Trendi Joker Out izdali novo skladbo z naslovom Bluza
NLB 28. Ljubljanski maraton
Sportal Množica tekačev, krasno vreme in rekordi. "Z zlato značko pa je tako …"
Ne spreglejte