Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 4. 2023,
8.45

Osveženo pred

1 leto

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek alergija

Ponedeljek, 17. 4. 2023, 8.45

1 leto

Za življenje brez simptomov alergije

Oglasno sporočilo

Lertal je vaš naravni zaveznik pri obvladovanju alergijskega vnetja  nosne sluznice (rinitis) in očesnih veznic (konjunktivitis). Najpogostejši znaki alergije so: kihanje, izcedek iz nosu, zamašen nos, srbeče oči, zožanje oči, otekanje in pordelost očesnih veznic.

Lertal | Foto:

Lertal, dvoslojne tablete s prirejenim sproščanjem, so inovativno prehransko dopolnilo, ki se uporablja kot naravni zaveznik in dopolnilo pri terapiji alergijskega rinitisa in konjuktivitisa oz. senenega nahoda. Pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema, saj vpliva na izboljšanje naravnih obrambnih sposobnosti organizma.

Lertal | Foto:

Klinično preizkušano pri otrocih in odraslih.

Prehransko dopolnilo Lertal pripomore k zmanjšanju znakov alergije brez neželenih učinkov antihistaminikov. Antihistaminiki so učinkoviti pri lajšanju simptomov, vendar pogosto povzročijo neželene učinke, kot sta zaspanost in slabost.

Lertal | Foto: Prednost sestavin v prehranskem dopolnilu Lertal se kaže pri dolgotrajni uporabi, saj ne povzročajo neželenih učinkov, ki so pogosti pri zdravljenju alergijskega rinitisa z antihistaminiki in kortikosteroidi.

Osnovne sestavine: kvercetin, prašek, 150 mg; perila, suhi ekstrakt, 80 mg; vitamin D3, 5 µg

Lertal začnite jemati pravočasno, priporočamo vsaj sedem dni pred pojavitvijo prvih znakov alergije.

Poiščite v najbližji lekarni ali naročite na spletu.

Lertal | Foto:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.


Naročnik oglasnega sporočila je Bonifar, d.o.o..

Ne spreglejte