Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
4. 7. 2021,
23.59

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

bolečine v sklepih bolečine v hrbtu PR članek

Nedelja, 4. 7. 2021, 23.59

2 leti, 9 mesecev

V 28 dneh se boste osvobodili bolečin v sklepih in hrbtenici!

Oglasno sporočilo

Učinki, potrjeni z raziskavami!

Slim Benefit | Foto:

Odkrit je bil nekirurški način obnove poškodovanih sklepov. Zdaj lahko s pomočjo naravne, varne in preproste formule zbadajočo bolečino premagate tako, da udobno sedite na svojem stolu.

Slim Benefit | Foto: Slovenski strokovnjak na področju molekularne biologije je razvil metodo, ki vsakomur omogoča preprosto odpraviti bolečine in obnoviti sklepe in hrbtenico. Formula lajša togost, vnetja, otekline in degeneracijo, zahvaljujoč temu pa izboljšuje motorične sposobnosti telesa in v samo 28 dneh obnovi 100-% fizično pripravljenost.

Metoda vam omogoča, da vse to dosežete brez nevarnih operacij, dragih postopkov, neskončnega čakanja v vrstah na obisk pri strokovnjakih in brez požiranja strupenih kemikalij … posledično pa boste prihranili na tisoče evrov. 

Slim Benefit | Foto: Strokovne revije so ta tretma že razglasile za "pionirski dosežek v revmatologiji", profesor pa je za svoj dosežek prejel številne nominacije za prestižne nagrade.

Slim Benefit | Foto: Raziskave največjih raziskovalnih središč v Evropi in ZDA so potrdile 98-% učinkovitost in popolno varnost metode. Zahvaljujoč tretmaju je več kot 14 tisoč ljudi, starih od 21 do 93 let, premagalo bolečino takoj po uporabi, v samo 28 dneh pa jo odstranilo za vedno.

Slim Benefit | Foto:

Naše bralce čaka posebno sofinanciranje. Da bi uporabili metodo za regeneracijo sklepov, kliknite to povezavo:

Preverite, kako pridobiti metodo s sofinanciranjem in obnoviti funkcionalne sklepe in hrbtenico >>

Naročnik oglasne vsebine je Descend Global Ltd.

Ne spreglejte