Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 2. 2022,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča ORTOIMPLANT DENTAL SPA, D. O. O.

Natisni članek

advertorial zobozdravstvo ustna higiena nasmeh zobje

Ponedeljek, 7. 2. 2022, 7.00

2 meseca, 1 teden

Klinika Ortoimplant Dental SPA vam ponuja vrhunske rešitve, ki se začnejo s prvim brezplačnim pregledom!

Ste zaradi izgube zob izgubili tudi samozavest? Preizkusite to rešitev!

Vsebino omogoča ORTOIMPLANT DENTAL SPA, D. O. O.
Ortoimplant

Ste zaradi izgube zob nesrečni? Vas zobna proteza žuli? Se vam zdi, da ste videti starejši, kot ste v resnici? Se želite smejati enako brezskrbno kot nekoč? Ekipa implantoloških strokovnjakov pod vodstvom stomatologa Zdenka Trampuša v kliniki Ortoimplant Dental SPA bo odpravila vse vaše težave.

 "Občutki, ki sem jih doživljal od prvega obiska v kliniki Ortoimplant Dental Spa na zagrebški Ilici, so bili zares polni pozitivne energije in pridobljenega zaupanja, ki sem ga začutil že ob prvem stiku. Ta neverjetna energija se prenaša z doktorja Zdenka Trampuša prek njegove celotne ekipe na vsakega gosta, ki najde pot do reševanja težav z zobmi, ki so lahko tudi zelo velike. Pri meni je že bilo tako, saj je bil skrajni čas, da zadevo na kliniki rešijo karseda strokovno. To jim je tudi popolnoma uspelo. Operacija in okrevanje po njej sta v le nekaj urah minila brez kakršnihkoli bolečin ter brez kakršnihkoli zapletov po posegu. Zelo prijetno bivanje v apartmaju nad kliniko po posegu in jutranja kontrola pri doktorju Trampušu sta bila samo češnja na torti ugodja. Dva kompleta implantatov po metodi all-on-4 sta mi takoj postala domača in z novim stanjem v ustih nimam nikakršnih težav. S še večjim žarom bom prepeval in užival v vodenju TV-oddaj. Dodatno zaupanje mi je prinesla še garancija, ki se jo vzdržuje z vseživljenjskim monitoringom opravljenega posega. Kliniko Ortoimplant Dental SPA priporočam tudi največjim skeptikom, ekipi doktorja Trampuša pa želim obilico zadovoljnih uporabnikov storitev." Boris Kopitar, Ihan  | Foto: "Občutki, ki sem jih doživljal od prvega obiska v kliniki Ortoimplant Dental Spa na zagrebški Ilici, so bili zares polni pozitivne energije in pridobljenega zaupanja, ki sem ga začutil že ob prvem stiku. Ta neverjetna energija se prenaša z doktorja Zdenka Trampuša prek njegove celotne ekipe na vsakega gosta, ki najde pot do reševanja težav z zobmi, ki so lahko tudi zelo velike. Pri meni je že bilo tako, saj je bil skrajni čas, da zadevo na kliniki rešijo karseda strokovno. To jim je tudi popolnoma uspelo. Operacija in okrevanje po njej sta v le nekaj urah minila brez kakršnihkoli bolečin ter brez kakršnihkoli zapletov po posegu. Zelo prijetno bivanje v apartmaju nad kliniko po posegu in jutranja kontrola pri doktorju Trampušu sta bila samo češnja na torti ugodja. Dva kompleta implantatov po metodi all-on-4 sta mi takoj postala domača in z novim stanjem v ustih nimam nikakršnih težav. S še večjim žarom bom prepeval in užival v vodenju TV-oddaj. Dodatno zaupanje mi je prinesla še garancija, ki se jo vzdržuje z vseživljenjskim monitoringom opravljenega posega. Kliniko Ortoimplant Dental SPA priporočam tudi največjim skeptikom, ekipi doktorja Trampuša pa želim obilico zadovoljnih uporabnikov storitev." Boris Kopitar, Ihan

Vsadki postajajo vse bolj priljubljena rešitev za reševanje težav brezzobosti, vendar pri tem ne gre za noben trend, temveč rešitev z estetsko in funkcionalno prednostjo. Vsadki so videti in delujejo kot naravni zobje. Zasnovani so za dolgotrajno uporabo ter so prav tako prijetnejši in stabilnejši kot zobne proteze. Vgradijo se v čeljustno kost in varujejo njeno zdravje. Ne smemo pa pozabiti niti tega, da so vsadki estetsko privlačnejši in lažji za vzdrževanje kot konvencionalne zobne proteze ter hkrati dolgotrajnejši, zaradi česar bo manj trpela tudi vaša denarnica.

Stomatolog Zdenko Trampuš in njegova ekipa vrhunskih strokovnjakov v kliniki Ortoimplant Dental SPA uporabljajo najnaprednejše implantološke metode, ki povečajo kakovost vašega življenja. In vse se začne s prvim pregledom, ki je povsem brezplačen.

Ortoimplant | Foto:

Na prvem pregledu v kliniki Ortoimplant Dental SPA boste povsem brezplačno dobili diagnostični paket, ki je vreden več kot tisoč kun (več kot 130 evrov)! Na vašem prvem pregledu bomo posneli rentgenski ortopantomogram, sliko cele čeljusti, potrebno za nadaljnjo diagnostično obdelavo, za tem sledi funkcionalno-diagnostični pregled ali specialistični ortodontski pregled, odvisno od obstoječega stanja in težav.

Na funkcionalno-diagnostičnem pregledu se vzamejo odtisi zgornje in spodnje čeljusti, prenosov obraznega loka in središčnega ugriza, nato pa se posnamejo intraoralne in ekstraoralne fotografije.

Na specialističnem ortodontskem pregledu se vzamejo odtisi zgornje in spodnje čeljusti ter ugriza in se posnamejo intraoralne ter ekstraoralne fotografije. Poleg že navedenega se prav tako preverita sklep in žvečna muskulatura.

Po diagnostiki vam strokovna ekipa zobozdravnikov pripravi natančno analizo končnih modelov in fotografij in predlaga ustrezno zdravljenje.

Vrednost tega paketa je še večja, če upoštevate, da lahko vse opravite v enem dnevu, pod eno streho, in tako privarčujete čas in denar.

Prihrankov pa tukaj še ni konec. Vsem, ki boste v Zagreb prileteli iz Dubrovnika, Splita ali tujine, bo klinika Ortoimplant Dental SPA zagotovila brezplačen prevoz z letališča do klinike in nazaj.

Najsodobnejše implantološke metode na enem mestu!

Inovativna metoda All-on-4 omogoča popolno rekonstrukcijo zobnega niza s samo štirimi vsadki. Vgradnja je digitalno vodena, metoda pa odpravi potrebo po nadgradnji kosti ali dviganju sinusov. V kliniki se uporabljajo najkakovostnejši zobni vsadki na trgu.

Včasih se stomatologi srečajo s težavo umaknjene kosti čeljusti, kar se zgodi, če ste brez enega ali več zob dlje časa. Pri implantoloških posegih je včasih treba kost dograditi, z najsodobnejšo metodo Zygoma All-On-4 pa lahko to oviro preskočimo, s tem pa tudi dolgotrajen proces okrevanja in čakanje na nov nasmeh.

V kliniki Ortoimplant Dental SPA so na voljo tudi pterigoidni zobni vsadki. Gre za alternativno rešitev izkoriščanja preostale kosti čeljusti kot sidrišča vsadkov.

Če se boste odločili za katero od tehnološko najnaprednejših implantoloških metod, vam klinika Ortoimplant Dental SPA ponuja brezplačno dosmrtno spremljanje in vzdrževanje vseh struktur implantološke rešitve. Po začetni naložbi v svoj novi nasmeh vam torej ne bo treba porabiti niti evra več.

Kdo pravi, da obisk stomatologa ne more biti prijetna izkušnja?

Ortoimplant Dental SPA je prva klinika, registrirana za anesteziologijo, ki je naredila še korak naprej: ves poseg lahko na zobozdravniškem stolu preprosto prespite in se zbudite z novimi zobmi.

Koncept Dental Spa vam ponuja edinstveno butično izkušnjo. Na enem naslovu boste deležni najkakovostnejše stomatološke storitve na Hrvaškem in povrh tega še vrhunskih spa tretmajev, kot so masaža, aromaterapija ali terapija s kisikom. Odpravite stres, obnovite svoje telo in kliniko zapustite kot prerojeni.

Čudovit nasmeh v rekordnem času – da, to je mogoče! Ortoimplant | Foto:

Rezervirajte svoj termin za brezplačen prvi pregled s klicem na telefonsko številko +385 99 480 3700 ali izpolnite obrazec na uradnem spletnem mestu.

Ortoimplant | Foto:

Ne spreglejte