Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 6. 2015,
13.18

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

1

Natisni članek

wellness počitek nagradna igra advertorial

Sreda, 3. 6. 2015, 13.18

2 meseca, 2 tedna

Slovenski hotel med sedem najlepših v Evropi (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

1

Idilična lokacija, arhitekturno dovršen dizajn in ponudba na najvišji ravni: zato je Hotel Balnea eden najlepših v Evropi. Prepričali smo se tudi sami.

V idilični dolini na obrobju gozdov Kočevskega roga ležijo Terme Dolenjske Toplice. Obiskali smo jih zaradi hotela Balnea, ki je s svojim edinstvenim ambientom prirasel k srcu mnogim ljubiteljem ugodja in udobja.

Kakovost in gostoljubnost so prepoznali gostje iz vsega sveta: avtorji popotniškega vodnika Lonely Planet so ga uvrstili med najboljše v Sloveniji, posebno priznanje je prejel na Trivagu, kjer so ga uvrstili med 7 najboljših wellness hotelov v Evropi.

Spali boste kot pravi grofje

V romantičnih suitah, ki so poimenovane po predstavnikih rodbine Auerspergov - grofovske družine, ki je imela v lasti toplice kar 600 let -, se lahko prav po grofovsko razvajate ob kaminu, v sobni termalni kopeli ali na velikem balkonu, s katerega se pogled odpira na zdraviliški park s stoletnimi drevesi in lesenimi skulpturami.

Kulinarična pustolovščina s pridihom romantike

Hotel Balnea vam ponuja edinstveno kulinarično izkušnjo, za katero bodo poskrbeli priznani kuharski mojstri. Vaše brbončice bodo uživale v okušanju najboljših lokalnih in tujih specialitet, ki jih bodo za vas pripravili premišljeno, s poudarkom na kakovosti izbranih in svežih živil, pridelanih na bližnjih kmetijah, okuse pa bogatijo naravno, brez umetnih dodatkov.

Vsak obrok bo doživetje zase, tudi zaradi očarljivega in elegantnega ambienta, če pa si boste zaželeli nekaj več romantike, pa bodo za vas pripravili večerjo ob soju sveč, nazdravila pa bosta lahko z odličnimi belokranjskimi vini.

Razvajanje za vse čute

V Wellness centru Balnea, ki je pravi svet sprostitve in užitka, sta na voljo notranji in zunanji termalni bazen, z vodnimi in zračnimi masažami, whirpooli, gejzirji in vodnimi slapovi.

Na voljo so tudi sproščujoče in navdihujoče masaže, romantične kopeli v dvoje in lepotilne nege z vrhunsko kozmetiko za sijočo in pomlajeno polt.

V Oazi savn je pet savn, med njimi tudi rustikalna savna s teraso na prostem, kjer se prileže sončenje v Evinem kostimu. Posebnost oaze savn je japonska kopel, ki je zasnovana po tradicionalni vroči kopeli onsen. Na Japonskem so vroče kopeli priljubljene za oddih po naporni službi. Vroča termalna voda v kopeli namreč v trenutku odplavi skrbi in preusmeri misli na samo telo, na dihanje, na čute.

Idilično za brezskrben potep

Okolica je polna presenečenj in naravnih lepot – od pragozda, ki leži le nekaj minut vožnje stran, do Hudičevega turna, ki je dobil svoje ime zaradi radoživih zabav, ki jih je pred 300 leti tu prirejala grajska gospoda.

Čudovito doživetje je vzpon na hrib Pogorelec, ki ga jadralci uporabljajo za svoje vzlete, saj se z vrha odpira osupljiv pogled na Dolenjske Toplice in dolino reke Krke pa vse do vinorodnih gričev, kjer se gostje radi ustavijo na kozarčku domačega.

Nagradna igra: Podarjamo vikend paket za dve osebi v Hotelu Balnea **** Superior

Bi tudi sami radi doživeli pomirjujoč, romantičen in dovršeno estetski učinek hotela Balnea in njegovega wellness centra? Odgovorite na spodnje vprašanje. Nekomu izmed vas bomo podelili vikend paket razvajanja za dve osebi v Hotelu Balnea **** Superior.

*Med prispelimi glasovnicami bomo izžrebali 3 nagrajence: 1. nagrajenca 15. junija, 2. nagrajenca 22. junija in 3. nagrajenca 2. julija 2015 . Upoštevali bomo glasovnice, ki bodo pravilno in v celoti izpolnjene. Ime nagrajenca bo objavljeno na spletni strani Term Krka. Z oddajo glasovnice dovoljujete, da vas Terme Krka na navedene naslove obveščajo o aktualni ponudbi in novostih Term Krka.

Ne spreglejte