Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 3. 2019,
12.27

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek razstrupljanje Zdravilišče Radenci

Četrtek, 7. 3. 2019, 12.27

5 let, 1 mesec

Šestdnevni razstrupljevalni oddih, ki vam bo povrnil vitalnost

Oglasno sporočilo

Po dolgi zimi, ki se počasi umika prijaznejši pomladi, pogosto razmišljamo o novih začetkih, predvsem o spremembah, ki bi blagodejno vplivale na naše počutje. Prišel je čas, da se premaknete iz "cone udobja" in svoje telo zbudite iz zimskega spanja. Začnite z blagodejnim šestdnevnim razstrupljanjem.

Čas je, da naredite prvi korak k boljšemu počutju. | Foto: Getty Images Čas je, da naredite prvi korak k boljšemu počutju. Foto: Getty Images

Slabo počutje, odvečni kilogrami, pomanjkanje energije, neurejena prebava, neredno in nezdravo prehranjevanje, pomanjkanje motivacije za gibanje, vsakodnevni stres, ki ne onemogoča kakovostnega spanca … To so tegobe sodobnega načina življenja, ki počasi, ne da bi se zavedali, preidejo v kritično stanje. Težave se kopičijo, nezdravo življenje postane del nas in prav takšen življenjski slog začne vplivati tudi na naše zdravje.

Da ne bi zašli v ta vrtinec slabih navad, je zato nujno, da se zbudimo in odločimo za korenito spremembo. Prvi korak v tej smeri je razstrupitev telesa.

Začetki so vedno najpomembnejši: razstrupite se v Zdravilišču Radenci

Če bi radi to pomlad začeli prerojeni in ste odločeni narediti prvi korak k bolj kakovostnemu življenjskemu slogu, priporočamo, da to storite s celovitim razstrupljanjem telesa. V Zdravilišču Radenci so za svoje goste pripravili poseben šestdnevni razstrupljevalni program, v katerem vas bodo njihovi strokovnjaki pripravili na zdravo življenje, ki lahko sledi razstrupitvi telesa.

Zdravilišče Radenci | Foto:

V šestih dneh vas bodo v Zdravilišču Radenci popeljali skozi razstrupljevalni proces. Najprej vas bo pregledal zdravnik, ki vam bo izmeril vaše osnovne parametre in se z vami pogovoril o vaših življenjskih navadah. Nadaljeval bo s konkretnimi razstrupljevalnimi metodami, ki temeljijo na skoraj stoletje in pol dolgi tradiciji zdravljenja v Zdravilišču Radenci ter edinstveni termomineralni vodi, bogati s CO2 iz Radencev. Vaš celoten razstrupljevalni oddih bo prilagojen samo enemu cilju: čim boljši razstrupitvi vašega telesa.

V Zdravilišču Radenci vam obljubljajo, da se boste po programu počutili boljše, lažje, imeli boste več energije in motivacije.

Zdravilišče Radenci | Foto:

Kaj vse boste lahko doživeli na svojem edinstvenem šestdnevnem razstrupljanju?

Med razstrupljevalnim oddihom bodo velik poudarek namenili vaši prehrani, gibanju, wellnessu in terapijam z edinstveno termomineralno vodo, bogato s CO2 iz Radencev.

Zdravilišče Radenci | Foto: #Sproščujoča blagodejnost mehurčkov: Potopite se v oazo mehurčkov in začutite njihove dobrodejne učinke. Kopanje v mineralnih kopelih izrazito okrepi odpornost organizma, pospeši izločanje odpadnih snovi in ublaži številne zdravstvene težave, povezane s slabo prekrvavitvijo. Še posebej dobro je za sladkorne bolnike in bolnike z arteriosklerotičnimi žilami, saj učinkovito odpravlja ozeble okončine in blaži boleče krče. Hkrati uravnava krvni tlak in znižuje srčno frekvenco, pospešuje celjenje ran in deluje protivnetno, učinkovito blaži bolečine ter izboljšuje splošno počutje. Zaradi tonifikacije tkiva v spolovilih in boljšega pretoka skozi kožne kapilare v mišicah medeničnega dna pa se izboljša tudi spolno življenje.

Tretmaji s CO2 so v svetovni wellness ponudbi v zadnjih letih postali pravi hit. Strokovnjaki so namreč ugotovili, da lahko s CO2 dosegajo zavidljive rezultate na področju revitalizacije in pomlajevanja telesa, obravnava s CO2 pa je tudi odlična podpora pri estetski medicini.

Zdravilišče Radenci | Foto: #Vsakodnevni kozarček zdravja: Mineralna voda iz Radencev je bogata z mineralnimi snovmi, ki so nujno potrebne za zdravje in uravnovešeno delovanje telesa. Izjemno učinkovita je pri nizkem krvnem tlaku, kroničnem zaprtju ter za preprečevanje sečnih kamnov in osteoporoze. K zdravilnemu učinku pitne kure dodatno prispevajo prijetno naravno okolje, normalen življenjski ritem in primerna prehrana.

Pitje z minerali bogate vode iz Radencev v telo ne vnaša samo tekočine, ki zagotavlja ustrezno hidracijo, temveč tudi življenjsko pomembne mineralne snovi, ki se neposredno absorbirajo v kri. Dr. Andrej Vugrinec, specialist kardiologije, vaskularne in interne medicine, priporoča "za zdravo srce, uravnotežen krvni tlak in ureditev prebavnih motenj uživanje zdravilne mineralne vode trikrat na dan, eno uro pred obrokom. Za najboljši učinek se pitna kura izvaja vsaj pet zaporednih dni."

Glavne zasluge za odkritje znamenitega mineralnega vrelca v Radencih ima dr. Karl Henn, ki je vrelec leta 1833 odkril po naključju ob potovanju skozi Radence. Temeljna analiza vode je pokazala, da je voda dobrodejna, saj vsebuje številne minerale in ogljikov dioksid.

Zdravilišče Radenci | Foto: #Vstopite v svet termalnih mehurčkov! Termalni park Zdravilišča Radenci vas z desetimi bazeni vabi, da preizkusite blagodejno moč termalne vode. Bazeni s termalno vodo vas bodo sprostili, obenem pa so blagodejni pri težavah z gibalnim sistemom. Še posebej boste uživali v bazenih s podvodnimi masažami. V bazenih za knajpanje lahko preverite, kako dobro dene izmenično kopanje v topli in hladni vodi. Zagotovo boste to navado odnesli s sabo domov.

Zdravilišče Radenci | Foto: #Vadbe za zdravje: V Zdravilišču Radenci boste lahko naredili prvi korak k bolj aktivnemu življenjskemu slogu. Po jutranji telovadbi v telovadnici in dihalnih vajah se boste lahko pridružili različnim vodnim vadbam za vse starosti. V notranjem delu kopališča zagrete plavalce čaka 25-metrski plavalni bazen, ki je kot nalašč za nabiranje plavalnih kilometrov.

Zdravilišče Radenci | Foto: #Vse za dobro počutje! Ponudba Medico-wellness centra Corrium je bolj kot v sproščanje usmerjena v dobro počutje in krepitev zdravja.

V svetu savn vas poleg dveh finskih savn, turške, zeliščne in infrardeče savne ter tilarija pričakujejo s tematskimi programi savnanja. Ena od najbolj blagodejnih storitev so tudi obloge iz blata, ki vam bodo pomagale lajšati bolečine v hrbtu in sklepih ter hkrati prispevale k učvrstitvi in oblikovanju telesa. Če se obloge dajejo na vodni postelji, so še toliko bolj učinkovite.

Zdravilišče Radenci | Foto: #Ko vam ob okusnih jedeh zaigra srce! V Zdravilišču Radenci vam bodo sestavili okusno hrano, ki je tudi zdrava. V sodelovanju z nutricionistko vam bodo pripravili program Izberimo zdravo z nasveti in predlogi, ki vam bodo pomagali pri sestavi obrokov za zdravje in vitalnost. Skrbno pripravljene jedi so vedno na voljo v hotelski restavraciji, kjer sledijo splošnim smernicam zdrave prehrane, izbiro pa lahko prilagodite specifičnim željam ali zdravstvenim težavam.

Zdravilišče Radenci: Srce pravi ja!

Zakaj Zdravilišče Radenci? Skoraj stoletje in pol zdraviliške tradicije in izkušenj na področju zdravljenja srčnih obolenj, termalni bazeni in prijazno osebje, ki se vam bo posvetilo z vsem srcem, dvesto petdeset sončnih dni v letu ter seveda legendarna mineralna voda, ki si jo natočite neposredno ob izviru ali v njenih mehurčkih uživate v kopelih.

radenci | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je Sava turizem d.d.

Ne spreglejte