Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 3. 2016,
11.19

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogočajo Terme Krka

Foto: Terme Krka
Video: Bojan Dovrtel

Natisni članek

Terme Krka festival lepote in razvajanja razvajanje terme Gremo me po svoje Balnea lepota sprostitev advertorial vikend Nagradna igra vikend v termah

Četrtek, 10. 3. 2016, 11.19

2 meseca, 1 teden

Punce, gremo me po svoje!

Vsebino omogočajo Terme Krka

Foto: Terme Krka
Video: Bojan Dovrtel

Terme Krka, Gremo me po svoje

Kam? Tokrat vam spet predlagamo nekaj posebnega. Konec tedna zase, ko se boste naužile sveže pomladne energije in okrepile vaše prijateljstvo.

Festival lepote kot odličen uvod v težko pričakovano pomlad!

Vzemite si konec tedna samo zase in za svoje najdražje prijateljice ter si privoščite spomladansko razvajanje, pravi festival lepote in razvajanja! Pomlad je namreč tik pred vrati, vanjo vstopite pripravljene na nove dogodivščine!

V Termah Krka boste hitro odklopile vsakdanje skrbi. Sproščale se boste, si obnovile energijo, si privoščile lepotni tretma, predvsem pa uživale in si napolnile mobilnike z nepozabnimi fotografijami.

Skupaj po čudežno moč razvajanja in sprostitve

Dobrodejna moč toplih vrelcev izboljša razpoloženje in sprosti vsako celico v telesu. Savne, nege obraza in telesa ter masaže regenerirajo in polepšajo. Nordijska hoja v čudoviti naravi in dobra družba pa napolnijo baterije. To pa spomladi nujno potrebujemo, kajne?

Sproščujoča masaža telesa z naravnim kozmetičnim jogurtom je pravi balzam za utrujeno kožo in napete živce.  | Foto: Sproščujoča masaža telesa z naravnim kozmetičnim jogurtom je pravi balzam za utrujeno kožo in napete živce.

V katere Krkine terme na festival lepote in razvajanja?

Vam je ljubši konec tedna v objemu termalnih vrelcev, ali pa na morju? Izberite po želji.

V Termah Dolenjske Toplice boste uživale v design Hotelu Balnea Superior, ki so ga gostje in strokovnjaki uvrstili med sedem najboljših velneških hotelov v Evropi. S hotelom je povezan moderen center za sprostitev Balnea, kjer vas čaka pravi raj termalnih užitkov, savn in masaž.

 

V Termah Šmarješke Toplice boste obkrožene s čudovito naravo, ki vabi na nordijsko hojo, ali pa na kopanje v termalnem bazenu sredi parka. To je še posebno doživetje takrat, ko se okrog vas dvigujejo spomladanske meglice. Posebnost so tudi razstrupljevalni sokovi. Wellness center Vitarium pa vas bo očaral z očarljivim ambientom in odličnimi storitvami za dušo in telo.

 

Ali pa vikend na morju? Na najlepšem delu slovenske obale, v sončnem zalivu, ki je del zaščitenega krajinskega parka. Tu, v Talasu Strunjan, uživate med cvetočimi mandeljni, mimozami in brnistrami – na sprehodu po Mesečevem zalivu ali na energijskih vajah sredi solin. V Talaso centru Salia se sproščate na masažah z mediteranskimi zelišči, v savnah z razgledom na oleandre in pinije, in v velikem bazenu z ogrevano morsko vodo.

Z vsakim zamahom so skrbi manjše in smeh glasnejši. | Foto: Z vsakim zamahom so skrbi manjše in smeh glasnejši.

Magična formula: lepotna nega, razstrupljanje, gibanje in zabava

Vsak wellness ima za vas pripravljeno najboljšo spomladansko razvajanje – masažo telesa z lulur kozmetičnim jogurtom in z darilom: masažo obraza, ki je vključena v vaš paket. Izbirale boste še med vrsto drugih odličnih storitev, ki bodo na festivalu na razpolago z popusti, kar do 30 odstotkov ceneje.

Spomladanska nega obraza, ki je vključena v program, omogoči hitro regeneracijo. Polt bo spet mehka, gladka in napeta.  | Foto: Spomladanska nega obraza, ki je vključena v program, omogoči hitro regeneracijo. Polt bo spet mehka, gladka in napeta.

Prave dame si vedno privoščijo tudi čas zase

Prepustile se boste lahko tudi učinkom vode v bazenih ali mehurčkom v jacuzzijih. Zvečer boste v soju sveč nazdravile na vaše prijateljstvo s kozarčkom osvežujoče penine.

Ne pozabite na vroč objem savn, ki odlično sprostijo, razstrupljajo in krepijo odpornost. Navdušili vas bodo novi rituali vrtinčenja zraka ter naravni pilingi telesa. Koža bo po savnanju vsa prenovljena in mehka, noge pa po hladilnem balzamu spet lahke in gibke!

Je kaj lepšega kot sproščen klepet v toplem bazenu, med opazovanjem zvezd in srkanjem penine? | Foto: Je kaj lepšega kot sproščen klepet v toplem bazenu, med opazovanjem zvezd in srkanjem penine?

Gibanje topi maščobe in zvišuje raven hormona sreče.  | Foto: Gibanje topi maščobe in zvišuje raven hormona sreče.

Zakaj se ne bi skupaj naučile česa novega?

Ljubiteljice gibanja se bodo lahko razgibale na nordijski hoji v družbi vaditelja ali na jogi (v Dolenjskih Toplicah), bolj vedoželjne se udeležile delavnic, na katerih boste izdelovale naravno kozmetiko ali se naučile nekaj čudodelnih masažnih prijemov (v Šmarjeških Toplicah). Veščina, ki pride prav tudi doma.

Preden pa se boste vrnile, se prepustite spretnim rokam kozmetičark, ki vas bodo uredile od glave do pet po posebej ugodnih cenah.

V Šmarjeških Toplicah se boste tudi naučile, kako si pripraviti sok za razstrupljanje.  | Foto: V Šmarjeških Toplicah se boste tudi naučile, kako si pripraviti sok za razstrupljanje.

Telesu privoščite vitaminsko bombo!

Program Punce, gremo me po svoje, na festival lepote in razvajanja, traja dve noči (tri dni) in vključuje dva polpenziona s samopostrežnim zajtrkom z bio kotičkom, ter večerjo s pestro izbiro okusnih jedi. V Termah Krka jih pripravljajo iz zdravih, svežih živil lokalnega izvora, ki so bogate z vitamini in minerali ter ne vsebujejo umetnih dodatkov.

Na vikend popolnega razvajanja, festival lepote in razvajanja, tudi v moški družbi?

Seveda! Prijavite se lahko s prijateljicami, v dvoje, v moški družbi, ali sami – vseeno, da se boste le imeli lepo. Festival lepote in razvajanja bo edinstveno doživetje, ki ga preprosto ne smete zamuditi.

 

Informacije in rezervacije - Punce, gremo!

Terme Krka, Gremo me po svoje | Foto:

Punce, izberite vikend po svoje. V Termah Šmarješke Toplice, v Termah Dolenjske Toplice ali v Talasu Strunjan, v marcu ali aprilu, od 11. marca do 2. maja. Za nepozabna skupna doživetja.

Ne spreglejte