SiolNET. Trendi Zdravje
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pravila sodelovanja v zbiranju prijav za pregled oči

0

termometer

Bilić Vision

Objavljamo pravila sodelovanja v zbiranju prijav za pregled oči.

TSmedia, d.o.o., Stegne 19, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju s podjetjem Poliklinika Bilić Vision, Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb, Hrvaška (soorganizator), z namenom promocije organizira zbiranje prijav za pregled oči (v nadaljevanju zbiranje prijav), ki bo potekalo od 6.12.2019 do vključno 31.12.2019. Zbiranje prijav poteka na mediju Siol.net.

S temi pravili in pogoji organizator ter soorganizator določata tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v zbiranju prijav.

V zbiranju prijav lahko sodelujejo fizične ali pravne osebe (v nadaljevanju: udeleženci), ki so državljani Republike Slovenije oziroma imajo sedež v Republiki Sloveniji in ki lahko dostopajo do spletnega naslova https://siol.net/ ter se prijavijo za sodelovanje v zbiranju prijav.

V zbiranju prijav ni dovoljeno sodelovati zaposlenim pri soorganizatorju ter njihovim ožjim družinskim članom, uporabnikom družinskih bonusov ter zaposlenim v TSmedia, d.o.o. in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo zbiranja prijav.

S prijavo udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja v zbiranju prijav in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

Fizične osebe, mlajše od 18 let, lahko v zbiranju prijav sodelujejo le ob pisnem soglasju staršev ali zakonitih zastopnikov.

Način sodelovanja

Udeleženec lahko sodeluje v zbiranju prijav tako, da:

  • izpolni obrazec,
  • se strinja s pravili in pogoji.

S sodelovanjem v zbiranju prijav se udeleženci strinjajo s tem, da se njihovo ime, priimek in e-naslov,(v nadaljevanju podatki), ki jih udeleženci zbiranja prijav navedejo v prijavi, posredujejo soorganizatorju in organizatorju za namen zbiranja prijav ter da se njihovi podatki (ime in priimek) za namen zbiranja prijav objavijo tudi na spletni strani TSmedia Siol.net..

Pri zbiranju prijav se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijave.

Obveščanje udeležencev zbiranja prijav

Vsi sodelujoči bodo o dodatnih informacijah obveščeni po e-pošti.

Zasebnost in varstvo podatkov

S sodelovanjem pri zbiranju prijav udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval soorganizatorju in organizatorju pri zbiranju prijav uporabljajo za izvedbo zbiranja prijav

V skladu s soglasjem, pridobljenim od udeleženca, soorganizator dobi soglasje za vključitev udeležencev tega zbiranja prijav v bazo e-novičk za obveščanje o novostih, nagradnih igrah, novicah, o dogodkih, in ostale trženjske informacije  podjetja Poliklinika Bilić Vision, ki jih bo pošiljal preko elektronske pošte in soglaša z obdelavo podatkov s strani soorganizatorja podanih ob prijavi za namene neposrednega trženja blaga in storitev. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Udeleženec lahko od soorganizatorja kadarkoli zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje lahko kadar koli trajno ali začasno prekliče na sledeči način:

  • odjavo od prejemanja elektronskih sporočil udeleženec prekličete pisno na naslov Poliklinika Bilić Vision, Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb, Hrvaška ali prek elektronske pošte slovenija@bilicvision.hr.

Soorganizator bo podatke na podlagi teh pogojev obdeloval do preklica soglasja ali največ 3 leta od zaključka zbiranja prijav.

Organizator bo po zaključku zbiranja prijav izbrisal vse osebne podatke.

Organizator in soorganizatorja zbiranja prijav se obvezujeta, da bosta s posredovanimi podatki ravnala skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator in soorganizator bosta uporabljala posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih ali za katerega sta prejela soglasje udeleženca in jih v nobenem primeru ne bosta posredovala tretjim osebam, razen v primeru, ko podatke za organizatorja ali soorganizatorja obdeluje njun pogodbeni obdelovalec za namene potrebe za organizatorja ali soorganizatorja.

Končne določbe

Organizator zbiranja prijav ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, do katerih lahko pride zaradi napak v delovanju zbiranja prijav. Organizator zbiranja prijav ne odgovarja za morebitno škodo.

Udeležencem zbiranja prijav sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu advertorial@tsmedia.si.

Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z zbiranjem prijav in niso urejena s temi pravili, daje ustrezna tolmačenja komisija organizatorja.

Odločitev komisije o vseh vprašanjih v zvezi s tem zbiranjem prijav ter z njo povezanimi pravili je dokončna, velja za vse udeležence in nanjo ni mogoča pritožba.

Organizator in soorganizator zbiranja prijav lahko v vsakem trenutku popolnoma spremenita zasnovo zbiranja prijav, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator in soorganizator bosta na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestila o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil.

Pravila zbiranja prijav so dostopna na spletni strani na Siol.net.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin