Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 6. 2020,
13.08

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mandatum

Natisni članek

Mandatum nagradna igra odprava advertorial

Torek, 9. 6. 2020, 13.08

2 meseca, 1 teden

Osvoji brezplačno odstranitev dioptrije ali 50-odstotni popust na operacijo oči

Vsebino omogoča Mandatum

Prijavite se na nagradno akcijo in morda ravno vi OSVOJITE NAGRADO - ODSTRANITEV DIOPTRIJE PO MERI. Nagrado podarja VIDIM Očesni Center v Celju.

Mandatum | Foto:

Nagradna igra je zaključena. Srečni nagrajenki sta:

Brezplačna odstranitev dioptrije: Sara Tahirović 

50-odstotni popust na katerokoli metodo odstranitve dioptrije:  Sandra Bizjak

Čestitamo!

Kakšna je nagrada in kaj pridobite s sodelovanjem v nagradni igri?

V tej nagradni akciji imamo za vas več presenečenj in ne zgolj glavne nagrade.

Ne bomo izbrali samo enega glavnega nagrajenca, ki bo prejel glavno nagrado za brezplačno odstranitev dioptrije. Poskrbeli bomo, da boste končno spregledali brez očal ali leč.

Izbrali bomo še dodatnega nagrajenca, ki bo prejel 50-odstotni popust na katerokoli metodo odstranitve dioptrije. Nagrada je zelo mamljiva za vse, ki so že vsaj malo razmišljali o možnosti, da bi nekoč spregledali brez očal ali kontaktnih leč. Gre za vrhunsko priložnost, ki je ne gre zamuditi.

Za vse preostale sodelujoče v naši nagradni akciji pripravljamo prav posebno ponudbo z določenimi ugodnostmi, ki jo bodo lahko v določenem roku izkoristili po preteku nagradne akcije.

Spodaj si lahko preberete zgodbe naših zadovoljnih pacientov, ki so dioptrijo že odstranili. Opisujejo občutke, ki so jih doživeli ob operaciji, in tiste, ki jih doživljajo zdaj, ko so osvobojeni očal in kontaktnih leč.

Pacienti odkrito o svoji izkušnji odstranitve dioptrije v Vidim Očesnem Centru

Mandatum | Foto:

Vse izkušnje naših pacientov si lahko ogledate na strani VIDIM OČESNEGA CENTRA na Facebooku. Nekatere izmed njih si lahko preberete spodaj:

Tadej – "Mesec in pol po operaciji ReLEx SMILE. Pohvalil bi celotno ekipo OC Vidim, od zaposlenih v klicnem centru, asistentov, medicinskega osebja do seveda doktorjev, za resnično profesionalen pristop in uspešno opravljen popolnoma neboleč poseg. Pred operacijo so mi odpravili vse dvome in po operaciji vidim bolje kot prej z očali. Občasno je še prisoten občutek suhih oči, vendar iz tedna v teden manj in to je edina posledica, ki je prisotna po posegu. Absolutno priporočam, ker menim, da so eni boljših, če ne najboljši v Evropi. Kvaliteta življenja je samo v mesecu in pol že na čisto drugi ravni (športne in vodne aktivnosti, sončna očala, dež, spanje in jutranje prebujanje brez očal oz. kontaktnih leč)."

Bojan – "8. 1. 2016 sem se poslovil od svojih multifokalnih očal z dioptrijo +3.0 in +2,5. V očesnem kirurškem centru Vidim v Celju me je vrhunski dr. med. spec. oftalmolog Boštjan Drev operiral in mi vstavil večžariščne leče Zeiss s cilindrom. Operacija je bila popolnoma neboleča in po dobrih 20 minutah nepotrebnega strahu, čudnih občutkov in vprašanj sem uspešno prestal operacijo. Po dveh urah sem na pregledu že lahko prebiral prve črke in besede. Vsem, ki imate težave z vidom, priporočam, da se oglasite v očesnem centru Vidim. Hvala dr. med. spec. Boštjanu Drevu in njegovi odlični, predvsem ženski ekipi, ki me je zelo toplo in prijazno oskrbela in mi omogočila nov pogled na življenje. Priporočam tudi našim politikom, da bi končno spregledali."

Zoran "V vašem centru ste mi operirali sivo mreno in rezultati so veliko boljši od pričakovanega. Osebje je profesionalno in izredno prijazno. Vsem, ki imate probleme z očmi, priporočam obisk centra Vidim."

Tatjana "Lepo je, če upaš, lepo, če zaupaš, lepo je, če želje imaš … ni nič nemogoče, se vse da, če se hoče … je ni zadeve, ki se razrešit ne da … in če vera obstaja, srce močno želi, potem so vedno odprte poti … če ena zapre, ne smeš vse zavreči, se splača poseči, pogledat še bolje … nikoli ne izveš, če nikdar ne poizkusiš in samo tarnaš, kako ti ne gre …

Vse je z namenom, vse je z razlogom. Bilo je vredno, ker zdaj moj je bolj jasen dan … dolgo čakala sem ta dan, izbrisali ste megleno jutro … da zopet vidim, hvala Vam … Tako … malo moje pesnitve za Vas …"

V. – "Pozdravljeni! Dne 24. 8. 2015 sem bil operiran na levem očesu zaradi sive mrene. Rad bi se iz srca zahvalil celotnemu timu za prijaznost, strokovnost in predvsem kvalitetno obravnavo, saj sem se pri vas počutil kot ČLOVEK in ne kot številka, kot to prihaja v navado v večini bolnišnic. Moram še omeniti, da sem bil napoten iz Maribora, saj ste edini v Sloveniji, ki uporabljate kapljice kot anestetik in ne injekcij, zato po operaciji nisem imel NOBENIH TEŽAV, kar je zlata vredno. Priznam, da sem se operacije bal in sem jo odlašal zelo dolgo, dokler siva mrena ni postala tako moteča in mi zameglila vid do te mere, da me je ovirala pri vožnji avtomobila, pri delu, branju, razpoznavanju obrazov … Takoj po operaciji pa sem spoznal, da je bilo to odlašanje 'mučenje' samega sebe, saj je osebje očesnega centra VIDIM poskrbelo, da so to izpeljali ODLIČNO!!!! Zato še enkrat vse POHVALE celotnemu timu!!!"

Mateja – "Prvi dan po posegu Femto LASIK. Ne morem prehvaliti vaše ekipe, ki je strokovna, prijazna … super vzdušje je bilo med samim posegom. Po šestih urah sem gledala TV, danes sama vozim … predvsem pa VIDIM. Hvala celotni ekipi, predvsem pa dr. Drevu."

Mandatum | Foto:

Zaja – "Pred tremi tedni sem prestala lasersko operacijo po metodi ReLEx SMILE in sem izredno zadovoljna s svojim novim vidom. Prav tako sem zadovoljna s potekom posega, ekipo, strokovnostjo in okrevanjem, ki je bilo precej kratko in lažje od pričakovanega. Danes sploh več 'ne vem, da sem bila na operaciji, saj ne občutim nobenih stranskih učinkov. Počutim se odlično in tako tudi vidim. Res hvala, Očesni center VIDIM, za vse."

Nuša – "Pravo ime metode - po operaciji SMILE končno spet VIDIM in moj obraz je nasmejan! ;) Neboleče, hitro in učinkovito! Neskončna hvala dr. Tomcu in celotni ekipi za lepo izkušnjo, prijaznost, strokovnost in - seveda - povrnitev mojega vida!”

Danilo"Moja ocena 'odlično' je odraz zadovoljstva z obravnavo ekipe in specialistov centra VIDIM, predvsem pa zadovoljstva z rezultatom samega posega – zdaj VIDIM in kvaliteta življenja je dobila novo dimenzijo!"


INFORMACIJ, ki so za vas pomembne, je veliko. Najhitrejši način do vseh potrebnih informacij je, da pokličete strokovne svetovalce v VIDIM Očesnem Centru na 080 16 13.

Dovolite nam, da vam približamo postopek in izbor različnih metod odstranitve dioptrije, da se boste o posegu na podlagi celostnih informacij lažje odločili.

Brez kakršnekoli obveznosti vam predstavimo različne metode operacije oči in vaše možnosti za odstranitev dioptrije po najprimernejši metodi za vas.


Mandatum | Foto:

Ne spreglejte