Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 4. 2019,
14.39

Osveženo pred

5 let

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek žile vein stopper

Ponedeljek, 1. 4. 2019, 14.39

5 let

Oblecite mini krilo in in ponosno pokažite svoje noge

Oglasno sporočilo

Razširjene žile vas ne bodo več skrbele - znova boste imeli lepe noge.

žile vene NET SALES | Foto:

Vsaka ženska si želi imeti lepe in gladke noge, kot jih imajo lepotice na rdeči preprogi. Vendar pa so razširjene žile težava, ki pri tem ovira številne pripadnice nežnejšega spola.

Razširjene žile so resen zdravstveni problem. Modre in otekle žile spremljajo nelagodje, pekoč občutek in težke ter utrujene noge. Pot do lepih nog ni preprosta, vendar pa obstaja nekaj načinov, ki lahko ugodno vplivajo na razširjene žile.

Kako se zdravijo razširjene žile?

žile vene NET SALES | Foto:

V želji, da bi se rešile razširjenih žil, se ženske običajno zatečejo k nekoristnim alternativnim metodam in domačim receptom. Te metode običajno vplivajo samo na simptome, ne pa na vzrok bolezni.

Vrsto let so menili, da je najboljša rešitev za razširjene vene operacija.

Obstaja tudi neoperativna metoda. To je Vein Stopper krema. Ta izdelek ima lahko pozitiven učinek na razširjene žile. Krema je izdelana iz rastlinskih izvlečkov in vključuje: žile vene NET SALES | Foto:

  • aloe vero,
  • šipkovo olje,
  • izvleček lobodike,
  • arganovo olje,
  • izvleček navadne zlate rozge.

Splošno je znano, da se večina teh sestavin uporablja pri negi kože. Pravilno razmerje teh sestavin ustvarja izredno močno formulo. Krema se dnevno nanese na prizadeto področje, izključno na čisto in suho kožo po kopanju. Vmasirajte jo s krožnimi gibi, dokler se krema popolnoma ne vpije v kožo.

Življenje brez razširjenih žil

žile vene NET SALES | Foto:

Na vaših najljubših oblekah v omari se ne bo več nabiral prah. Spet boste lahko pokazali svoje noge, ki jih bo krasila gladka in lepa koža. Tokrat se bodo za njimi obračali zaradi njihove lepote.

Preizkusite kremo Vein Stopper, ki je trenutno na voljo z neverjetnim 50% popustom, in ponosno oblecite mini krilo.

Kliknite tukaj in izkoristite to edinstveno priložnost, ki se pojavi enkrat v življenju, vendar pohitite, preden zmanjka zalog.

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales.

Ne spreglejte