Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 9. 2020,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

erekcija PR članek

Torek, 8. 9. 2020, 7.00

2 leti, 6 mesecev

Na konferenci predstavili tole rešitev za podaljšanje penisa in boljše erekcije

Oglasno sporočilo

Obiskali smo konferenco, kjer so strokovno predstavili delovanje (in nedelovanje) različnih izdelkov, ki moškim srednjih in starejših let pomagajo rešiti težave z erekcijo.

XCore | Foto:

Vsi moški se enkrat po 40. letu (nekateri malce prej, drugi veliko kasneje) srečajo z isto težavo – njihova erekcija ni več takšna kot prej, pogosto pa to vodi tudi v slabšo kvaliteto spolnega življenja ali pa celo nezmožnost kakršnihkoli spolnih aktivnosti. Posledica pomanjkanja spolnih odnosov so lahko težave v zakonski zvezi, ločitve, prevare ali celo depresija.

Ker je trg preplavljen s takšnimi in drugačnimi izdelki za reševanje omenjene težave, se nam je zdelo zanimivo ogledati predstavitev, ali kakšen od teh izdelkov dejansko deluje, na kakšen način in kakšni so možni stranski učinki.

Na začetku so predstavili sam problem – torej zakaj sploh pride do težav z erekcijo.

Konference se je udeležilo veliko število ljudi, kar je presenetilo tudi organizatorje. | Foto: Konference se je udeležilo veliko število ljudi, kar je presenetilo tudi organizatorje.

Moški spolni organ deluje tako, da ima erekcijo takrat, ko začne telo vanj pošiljati večje količine krvi, ki napolni njegova tri cilindrična področja. Ko se ta cilindrična telesa napolnijo, hkrati pritisnejo na žile, ki odvajajo kri iz penisa, tako da v penis kri zgolj prihaja, iz njega pa ne izstopa v isti količini. Zato postane spolni ud trd.

>> Kliknite tukaj, če imate tudi vi težave z doseganjem erekcije <<

Problem moških v srednjih in starejših letih je lahko splošno slabši pretok krvi, manjša spolna vzburjenost, stres, višek kilogramov in jemanje zdravil, ki negativno vplivajo na zmožnost erekcije.

Za različne izdelke pa trdijo, da s svojim delovanjem lahko na fizičen način ali z možnostjo povečanja pretoka krvi v penisu vplivajo na veliko lažje doseganje erekcij, ki so tako tudi trše in večje. Ogledali smo si delovanje in dejansko učinkovitost teh izdelkov.

XCore | Foto:

Najprej so predstavili kirurški poseg na penisu, torej samo operacijo. Za navedeno se odločijo zgolj redki moški, ki imajo ob težavah z erekcijo tudi druge resne težave, saj je postopek enostavno preveč tvegan, finančno drag, hkrati pa povzroči še dolgotrajno okrevanje. Ker prav nikogar v dvorani ni posebej zanimal, se o njem nismo resno pogovarjali.

>> Kliknite tukaj, če bi želeli podaljšati svoj spolni organ na naraven način <<

Naslednja metoda, ki so jo predstavili, so različne tablete, za katere ste verjetno tudi sami videli kakšen oglas. Nekateri uporabniki s tabletami, kot so Male Extra, doživijo dobre rezultate, vendar je pri njihovi uporabi kar nekaj omejitev. Največji problem je ta, da je veliko tablet nepreverjenih, zato opozarjajo, da se je treba pred jemanjem kakršnihkoli tablet obvezno posvetovati z osebnim zdravnikom. Večina tablet namreč ni znanstveno testirana na možne stranske učinke, tableta pa se vnaša neposredno v telo/želodec, zato lahko pride do resnih komplikacij, če jo telo zavrne. Brez posveta z zdravnikom jemanje tablet absolutno odsvetujejo, saj ne samo, da lahko mečete denar stran, pač pa imate lahko tudi resne zdravstvene težave.

Tudi ženske predavateljice so podale nekaj lastnih izkušenj in moški smo jim z veseljem prisluhnili. | Foto: Tudi ženske predavateljice so podale nekaj lastnih izkušenj in moški smo jim z veseljem prisluhnili.

Kot najbolj učinkovito in hkrati varno metodo za lažje doseganje erekcij so izpostavili gele za lažje doseganje erekcij, posebno delovanje najbolj priljubljenega gela za moške Excite. Kot velik plus so izpostavili dejstvo, da nima nobenih stranskih učinkov, je evropski izdelek in učinkuje takoj po nanosu, zato ga večina moških uporablja neposredno pred seksom.

Po nanosu gela pred spolnim odnosom pride do hitrega izmeničnega ohlajanja in ogrevanja le-tega, kar povzroči razširitev žil v penisu, kamor telo zato črpa večje količine krvi in s tem na naraven način poskrbi za izjemno trde erekcije ter večji penis med seksom.

Številni zadovoljni uporabniki so dokaz, da je gel učinkovit in zato je bil gel izbran kot najboljši izbor za tiste, ki si želijo še trše erekcije in večji penis med seksom. Poudarili so, da gel vedno naročajte le od uradnega zastopnika na spletni strani www.excitepovecanje.com ali na uradni številki 07 600 3005, saj delovanja raznih ponaredkov, ki se zagotovo pojavljajo, še niso preizkusili.

Obiskovalcem se je po začetni sramežljivosti kasneje le uspelo sprostiti in tudi sami so podali nekaj zanimivih vprašanj in izkušenj. | Foto: Obiskovalcem se je po začetni sramežljivosti kasneje le uspelo sprostiti in tudi sami so podali nekaj zanimivih vprašanj in izkušenj.

Vsem je dobro znana tudi naslednja predstavljena metoda - različne vakuumske črpalke, kot je npr. vakuumska črpalka Penomet. Za razliko od do zdaj naštetih izdelkov ta izdelek deluje tako, da fizično poskrbi za boljše erekcije. Moški v črpalko vstavi svoj penis in s pomočjo pritiska vanj načrpa večjo količino krvi, nato pa si natakne obroček, ki tej krvi preprečuje uhajanje in s tem poskrbi za erekcijo.

Kot negativna stran teh izdelkov je navedeno predvsem to, da učinkujejo le toliko časa, dokler ima moški na penisu obroček, kar pa moške moti, saj je obroček viden tudi njihovim partnericam. Hkrati so opozorili tudi na dejstvo, da prepogosta uporaba črpalk lahko povzroči tudi erektilno disfunkcijo (trajno nezmožnost doseganja erekcij).

XCore | Foto:

Kot najnovejšo metodo pri reševanju problemov z erekcijami so predstavili tudi delovanje različnih obližev. Kot najbolj učinkoviti (z največ sestavinami) so bili predstavljeni ameriški obliži X-core, ki so na voljo tudi v Sloveniji. Obliži delujejo na podoben način kot na primer nikotinski obliži proti kajenju – moški nalepi obliž na svojo kožo (na notranji predel roke) in njegovo telo absorbira sestavine, ki so v lepilu obliža ter vplivajo na razširitev žil ter dovajanje večje količine krvi v penis.

Ker gre za mesečni ali večmesečni proces (v eni škatli je 30 obližev za en mesec uporabe), naj bi bila končna učinka trajno boljše/trše erekcije in povečanje penisa. Prvi odzivi uporabnikov glede rezultatov so izjemno navdušujoči, potrjeno pa je tudi, da obliži nimajo nobenih stranskih učinkov in so tako primerni tudi za starejše.

Ker nimajo nobenih stranskih učinkov, obliže X-core priporočajo kot eno redkih varnih možnosti za izboljšanje erekcij in povečanje penisa med seksom. Glede tega posebej poudarjajo, da je na trgu kar nekaj različnih obližev, ki niso preverjeni, zato morate obliže obvezno naročiti na TEJ (kliknite tukaj) uradni spletni strani.

Na koncu konference so povzeli, da lahko vsi moški brez strahu preizkusijo izdelke, kot so gel Excite ali obliži X-core, po posvetu z zdravnikom pa se lahko odločijo tudi za viagro ali druge tablete, če jim zdravniki potrdijo, da so zanje ustrezne. Uporabo vakuumskih črpalk svetujejo zgolj izkušenim uporabnikom, kirurški poseg pa le v skrajni sili, ko nič drugega ne bi delovalo in po resnem posvetu z zdravnikom.

Da bi se izognili naročanju na nepreverjenih spletnih straneh ali od nepreverjenih podjetij, še enkrat prilagamo povezave za omenjene izdelke, spodaj pa vam EKSKLUZIVNO omogočamo naročilo dveh najboljših izdelkov po akcijski ceni tudi direktno preko naše spletne strani:

Gel za erekcije: Excite

Obliži za erekcije: Xcore

Vakuumska črpalka: Penomet

Tablete: Male Extra

Več informacij: 07 600 3005

Za naročilo izpolnite spodnji obrazec:

 

Naročnik oglasnega sporočila je E-mesto d. o. o.  

Ne spreglejte