Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 10. 2015,
13.44

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

advertorial Mojca Mavec razstrupljanje

Petek, 2. 10. 2015, 13.44

2 meseca, 3 tedne

Mojca Mavec je videti odlično: s pomočjo zelišč, ki jih je spoznala v Aziji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Mojca Mavec nas navdušuje z vedno svežim videzom in energičnostjo. Kaj je njena skrivnost? Zaupala nam je, s katerimi zelišči si pomaga.

Čudovit poklic, a pogosto tudi naporen

Mojca Mavec je novinarka in televizijska voditeljica, ki jo preprosto obožujemo. Marsikdo bi bil na njenem mestu ter opravljal njen poklic, a pogosto spregledamo, da je ta včasih še kako naporen.

Njeni podvigi na vseh koncih in krajih sveta jo zagotovo osrečujejo, a pravi, da je treba poznati tudi naporno stran tega poklica. Potovanja, na katerih delaš vse dneve, so lahko zelo utrujajoča. Kako pa ji kljub temu uspe ohraniti dobro počutje in svež, zdrav videz? Mojca stavi na razstrupljanje, s katerim očisti tako telo kot duha.

Za dobro počutje skrbi z naravnim razstrupljanjem telesa

Mojca veliko potuje, živi dinamično življenje, pogosto tudi stresno, zato pazi, kaj jé, in si občasno privošči tudi prečiščevalno kuro. Zaveda se namreč, da energija in svež videz ne prideta kar sama od sebe – včasih se je treba ustaviti in kaj narediti zase.

Med potovanji se je veliko naučila o zeliščih

Med potovanji po Aziji se je o tem mnogo naučila, tam pa je spoznala tudi moč zelišč. Od takrat se redno loteva prečiščevalnih kur, ki ji napolnijo telo z energijo, da je spet lahko kos vsem svojim izzivom.

"Nad kurkumo sem se navdušila, ko sem potovala po Aziji. Tam jo uporabljajo za vse živo. Ne glede na to, ali te boli glava, trebuh, ali se počutiš brez energije – zdravilo je vedno isto – žlička kurkume. Sama jemljem kurkumo v kapsulah, saj so bolj priročne, poleg tega pa vsebujejo večji delež kurkumina, ki je glavna aktivna sestavina te rastline."

Po dolgih potovanjih si Mojca privošči paket Detox

"Detox paket je super, saj združuje vse ključne naravne sestavine, ki pomagajo pri razstrupljanju telesa. To je res dobra rešitev, sploh ko rabiš prečiščevalo kuro po dolgem potovanju," nam je o svoji zdravi navadi zaupala Mojca Mavec.

Katera zelišča so najboljša izbira, ko se odločimo za razstrupljanje telesa?

Jetra imajo ključno vlogo pri dobrem počutju, ki se odraža tudi na naši zunanjosti, in izredno sposobnost samoobnove, pri tem pa jim lahko pomagamo z zdravo prehrano, gibanjem in naravnimi zelišči.

Z naslednjimi zelišči boste očistili jetra, ki imajo ključno vlogo pri dobrem počutju, preprečili boste kronično urujenost ter okrepili imunski sistem, da ga ne bodo načeli prihajajoči hladni meseci. Poleg tega pa se boste s pomočjo razstrupljanja tudi znebili maščobnih oblog okrog pasu.

Prepoznajte znake, da vaše telo potrebuje razstrupljanje

Če se prepoznate v spodnjih trditvah, bi bilo pametno razmisliti o celovitem razstrupljanju telesa s paketom Detox:

- povečana telesna teža, - veliko slane in mastne hrane, - če ste v zadnjem obdobju večkrat pili alkohol, - če jemljete zdravila, - ste pogosto utrujeni in se kar ne morete naspati, - ste večkrat slabe volje brez razloga, - vam šepa spomin, - imate težave s koncentracijo, - se hitro zadihate, - imate pogoste glavobole, - večkrat zbolite, - imate slabo prebavo, - večkrat opazite, da imate neprijeten zadah …

Ne spreglejte