Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 9. 2022,
7.04

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

penis spolnost PR članek

Petek, 9. 9. 2022, 7.04

1 leto, 7 mesecev

Majhen penis? Takole ga lahko povečate na naraven način.

Oglasno sporočilo

Tako kot obstajajo sestavine, s katerimi lahko vplivate na rast svojih mišic, obstajajo tudi sestavine, ki vplivajo na rast vašega penisa. Preberite si raziskavo o novi tehnologiji, ki učinkovito spodbuja pretok krvi v penis in poskrbi za skalnato trde erekcije ter hkrati dostavlja ključne sestavine in stimulanse, ki povečajo majhen penis do maksimuma.

majhen-naslovna | Foto:

Ali ne bi bilo super, če bi se lahko vaša boljša polovica hvalila pred prijateljicami, kako velik penis imate? Imamo dobro novico: razlika med vašo sedanjo velikostjo spolnega uda in velikostjo, ki jo lahko dosežete, je ogromna. Vse to pa lahko naredite s pomočjo nove tehnologije na povsem naraven način in zelo poceni!

Mednarodna ekipa strokovnjakov je dokazala, da na povečanje penisa lahko deluje le tehnologija, ki vsebuje najbolj intenzivne in močne sestavine za spodbujanje rasti penisa na svetu.

Težava je, ker te sestavine niso enostavno dosegljive. Zato so jih morali iskati, kupovati in pošiljati po vsem svetu.

majhen-penis1 | Foto:

Vsaka sestavina je bila skrbno izbrana po nešteto urah raziskav in testiranj za kar največje povečanje penisa. Osredotočili so se na vsako sestavino posebej in jo strnili v njen najčistejši izvleček, zato da so lahko zagotovili največji mogoči izkoristek in največjo mogočo spodbudo v vsakem izdelku.

Čeprav lahko vsako snov za širjenje tkiva in spodbujanje testosterona najdemo tudi v posamezni obliki, je prav ta mešanica vseh sestavin tisto, kar omogoča ogromno povečanje

Sestavili so končno mešanico sestavin iz vsega sveta, ki v skupnem delovanju vplivajo na takojšnjo rast penisa, ki je revolucionarna in trajna!

majhen-penis2 | Foto:

Verjetno se v tem trenutku skeptično sprašujete – kaj sploh je ta izdelek in ali je mogoče, da zares deluje, ali pa gre še za en internetni nateg?

Brez skrbi, naklonite temu članku še par minut in predstavili vam bomo vsa dokazila.

Ko je strokovnjakom uspelo po nekaj letih najti pravo mešanico izbranih sestavin, se je bilo treba odločiti, v kakšni obliki jo bodo ponudili kupcem.

Tablete in kapsule večinoma niso ustrezne, saj imajo vedno stranske učinke in se v telesu prehitro razgradijo, zato delujejo le kratek čas po zaužitju. Treba je bilo zagotoviti izdelek, ki deluje dolgoročno.

Prehranska dopolnila so draga in nepraktična (nihče ne bi želel v službo prinesti vrečke prahu, na katerem piše "za povečanje penisa"), zato tudi niso prišla v poštev.

Nato so odkrili idealen izdelek, ki je poceni, praktičen, hkrati pa zagotavlja absorbiranje sestavin kar 24 ur.

Poznate nikotinske obliže? Gre za obliže, ki vsebujejo nikotin in kadilcem omogočajo, da si jih nalepijo na ramo ali prsi ter tako absorbirajo nikotin iz njih skozi ves dan, v tem času pa ne čutijo potrebe po cigaretah. Verjetno tudi sami poznate koga, ki se je na tak način odvadil kajenja.

Strokovnjaki so se odločili, da je vredno poskusiti – v obliže, podobne nikotinskim obližem, so dodali najmočnejši izvleček 20 različnih sestavin, ki v pravi mešanici učinkovito vplivajo na rast penisa.

Oglejmo si nekatere najmočnejše:

majhen-penis3 | Foto:

Prve izdelke so izdelali v Veliki Britaniji, natančneje v predmestju Londona, in jih takoj poslali na analize. Želeli so namreč dokazilo, da jim je uspelo narediti najboljši dodatek za povečanje penisa na svetu.

Izdelek so klinično testirali, rezultati so bili fantastični in dobili so zeleno luč za njegove teste in prodajo.

Izdelek je dobil ime X-core zaradi svojega močnega jedra, za katero pa takrat še niso vedeli, da bo navdušilo na tisoče moških po vsem svetu.

majhen-penis4 | Foto:

A kot vsi vemo, so raziskave in testi eno, resnični rezultati pa drugo. Naleteli pa so tudi na težavo, ki je niso pričakovali – nekatera farmacevtska podjetja so želela onemogočiti proizvodnjo tega novega in inovativnega izdelka, saj je ogrožal njihove "čarobne" tabletke in praške, hkrati pa ni imel nobenih stranskih učinkov, česar si seveda niso želeli.

A prvi rezultati so bili fantastični in govorice o njem je bilo nemogoče ustaviti. Dokazan je bil ta ekskluzivni učinek zapoznelega sproščanja, s pomočjo katerega so sestavine v telo dovajali počasi, stalno in kar 24 ur na dan.

To je omogočalo, da je uporaba povsem enostavna – uporabnik samo nalepi obliž na ramo za 24 ur, ga po 24 urah sname in namesti nov obliž. Nič lažjega in še popolnoma diskretno, saj obliža nihče ne vidi, poleg tega pa se na videz zdi kot navaden obliž.

majhen-penis5 | Foto:

Izdelek je hitro zatem postal pravi prodajni hit. Ne samo v Veliki Britaniji, ampak kaj kmalu tudi v Ameriki, Nemčiji, Španiji …

Ker je proizvajalec vedel, da gre za občutljivo stvar, je želel zagotoviti, da se na trgu ne bi pojavili ponaredki, ki ne bi delovali ali pa bi uporabnikom celo škodili. Zato se je odločil, da bo v vsaki državi izdelek prodajal le prek ekskluzivnega zastopnika, ne pa prek posrednikov, lekarn in lokalnih trgovin. S tem je tudi zagotovil najnižjo mogočo ceno za ta izdelek, ki vsebuje sestavine iz vsega sveta.

Pred prihodom v Slovenijo so naredili preizkus tudi med slovenskimi kupci. V zameno za dve škatlici obližev X-core so se obvezali samo podati svoje mnenje, pa naj bo to negativno ali pozitivno.

Oglejte si le nekaj naključnih mnenj:

majhen-penis6 | Foto:

Na tisoče Slovencev je izkusilo izboljšanje kakovosti svojega življenja in pridobilo samozavest, ki so jo vedno želeli. Nič več niso v zadregi pri preoblačenju v moških garderobah. Postali so ponosni na svoja telesa in ta val samozavesti jim pomaga, da osvajajo lepša dekleta, napredujejo na delovnih mestih in so na splošno bolj popularni v družbi.

A ker smo Slovenci pregovorno nezaupljivi do novosti, dokler jih sami ne preizkusimo, so se v podjetju odločili, da bodo vsem kupcem v Sloveniji omogočili, da izdelek kupijo, ga uporabljajo kar 14 dni in ga lahko, če menijo, da jim iz kateregakoli razloga ne ustreza – vrnejo na naslov podjetja in dobijo 100-odstotno vračilo denarja!

Ko smo podjetje vprašali, zakaj sprejemajo takšno tveganje, so nam odgovorili, da z izdelkom, ki je tako učinkovit in ga dobesedno obožuje velika večina kupcev, ne tvegaš prav nič, saj ga nihče ne želi vrniti, ampak večinoma raje naročijo še kakšno škatlico.

majhen-penis7 | Foto:

Povedali so nam tole:

"Nam je pravzaprav zelo preprosto zagovarjati svoj izdelek, saj za njim stojijo znanstvene raziskave in podatki, ki potrjujejo, da je X-core najboljši izdelek za povečanje penisa na trgu.

Štejemo si v ponos, da lahko rečemo, da je naš izdelek pravo oktansko gorivo za moški libido. Ena od najboljših stvari pri X-core pa je njegovih pet obljub za vse kupce. Če X-core v kakršnemkoli primeru ne bo izpolnil katere od svojih obljub, ste takoj upravičeni do vračila denarja brez kakršnihkoli dodatnih vprašanj.

To je trenutno najbolj konkretno zagotovilo kakovosti, kar jih lahko dobite med vsemi podjetji v državi. Seveda pa jih nikoli ne boste potrebovali, saj boste raje uživali v rezultatih, ki vam jih bo ponudil X-core.

To so obljube X-core

1. Doživeli boste neprimerljivo večje, trdnejše in podaljšane erekcije.

2. Ne boste več v strahu zaradi motenj erekcije, saj boste erekcije dosegali brez težav.

3. Drastično boste zmanjšali čas med mogočimi orgazmi in ne boste več omejeni samo na en orgazem na dan.

4. Počutili se boste mlajše, močnejše in bolj možate kot kadarkoli prej.

5. V samo nekaj tednih redne uporabe X-core bo vaš spolni nagon vrtoglavo zrasel in vaš penis bo spet vzburjen kot v najstniških časih.

Zdaj pa vas verjetno zanima le še ena stvar, in sicer: Kako lahko preizkusim tehnologijo X-core?

Kot smo povedali, je nakup mogoč le prek ekskluzivnega zastopnika za Slovenijo, zato lahko svoje naročilo oddate na povezavi https://www.xcoreonline.com/si ali pa s klikom na spodnjo sliko, kjer si lahko ogledate ceno in pridobite brezplačno dostavo in količinski popust (priporočena izbira je 2 + 1 GRATIS):

majhen-penis8 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je DTM NATURA d.o.o.  

Ne spreglejte