Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
7. 2. 2017,
12.06

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,55

1

Natisni članek

Lady Gaga Super Bowl nastop trebuh

Torek, 7. 2. 2017, 12.06

6 let, 6 mesecev

Lady Gaga kritizirali zaradi trebuščka, ki ga je kazala na Super Bowlu

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,55

1

Lady Gaga | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Čeprav velja za fit zvezdnico z zavidljivo postavo, je bila Lady Gaga po nastopu na nedeljskem Super Bowlu deležna hudih kritik in tudi zgražanja zaradi svojega "zamaščenega trebuščka".

Nastop Lady Gaga so hvalili vsi, tako zaradi dovršene koreografije in vzdušja kot zaradi dejstva, da je tokrat politiko pustila ob strani.

A medtem ko so ji prvi ploskali, so drugi iskali napake in jo začeli kritizirati zaradi "odvečnih maščobnih oblog" okrog trebuščka. Zvezdnica je namreč na odru nosila odrezan top s kratkimi hlačami, pri čemer ji je koža na trebuhu ob določenih pozah malce pogledala čeznje. To pa je sprožilo val kritik.

O tem trebuščku se trenutno najbolj piše na spletu. | Foto: Getty Images O tem trebuščku se trenutno najbolj piše na spletu. Foto: Getty Images

Lady Gaga | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

"Zdaj razumem, zakaj je dihala tako globoko. Njen trebuh je med nastopom protestiral."

"Mislim, da bi morali njen trebušček bolje zatlačiti v hlačke," se je glasil eden od komentarjev na Twitterju, ki so ga kasneje izbrisali. Nekdo je zapisal, da bi morala izgubiti kilogram ali dva, in da je to Super Bowl in ne Super Roll (obloga, op. p.).

Ob tem so ji mnogi stopili v bran, češ da so mnoga dekleta tako zafrustrirana zaradi svojih teles ravno zaradi takšnih komentarjev. "Videti Lady Gaga z nekaj maščobe na trebuščku je najbolj navdihujoča stvar leta 2017," se je glasil eden od tvitov. In še: "Normalna dekleta vladajo."

V bran ji je stopila tudi zvezdnica Instagrama Anna Victoria, ki je prav zahvaljujoč podobnim objavam, na katerih razkriva svoje "maščobne obročke", postala tako priljubljena na družbenih omrežjih.

Save

"Všeč mi je, da Lady Gaga na nastopu ni nosila pajaca, ki bi zakril njen trebušček. Videti je bila odlično in vesela sem, da sem videla zdravega ČLOVEKA. A na žalost jo ljudje danes kritizirajo. Kaj? Če smo torej videti stoodstotno popolno, nas kritizirajo zaradi tega, če pa nismo videti stoodstotno popolno, nas kritizirajo zaradi tega. Nikoli ne boste zadovoljili vseh ljudi, zato se raje osredotočite nase in na to, da bi zadovoljili osebo, ki je najpomembnejša – TI."

Ne spreglejte