Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 5. 2017,
8.55

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča MA-YDI d.o.o.

Foto: Thinkstock in Siol.net

Natisni članek

advertorial razstrupljanje Enterosgel

Torek, 16. 5. 2017, 8.55

2 meseca, 1 teden

Končno: boljša prebava, konec izpuščajev in sijoča polt

Vsebino omogoča MA-YDI d.o.o.

Foto: Thinkstock in Siol.net

Nagrajenci, ki so opravili 14-dnevno razstrupljanje z gelom Enterosgel poročajo o dejanskih pozitivnih učinkih jemanja gela. Preverite, kaj jih je najbolj navdušilo.

poletje morje prijatelji plaža sproščanje | Foto:

Z nagrajenci, ki so se lotili razstrupljanja telesa z medicinskim pripomočkom Enterosgel, smo se ponovno srečali po dveh tednih terapije. Presenetilo nas je njihovo zadovoljstvo z učinki razstrupljanja, saj takšnih rezultatov res nismo pričakovali.

Podarjamo paket Enterosgela za 2-tedensko razstrupljanje

Izpuščaji so izginili, koža je postala bolj sijoča

Gregor Jordan, Janez Erčulj in Nejc Rek | Foto: Gregor Jordan, Janez Erčulj in Nejc Rek

"Imam alergijo, vendar do zdaj še ni niso odkrili pravega vzroka za izpuščaje, ki se mi naredijo po koži. Za razstrupljanje z Enterosgelom sem se spet odločila, ker mi je enkrat že pomagal. Tudi tokrat se je izkazal. Izpuščaji so izginili, koža je postala bolj sijoča. Tudi prebava se je zelo izboljšala, celo napihnjenost je izginila.

Rekla bi, da se je vse skupaj začelo spreminjati že po treh ali štirih dneh. Najprej se mi je poznalo na koži, potem pri prebavi, na koncu pa je sledilo še boljše počutje. Zdaj lahko jem vse, izpuščajev pa ni in ni. Prav zato bi Enterosgel priporočila vsem, alergikom in tistim s prebavnimi motnjami," je povedala nagrajenka Špela Rechbereger.

Spet lahko diham skozi nos

dihanje narava ženska | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

"Moja težava so alergije. Kiham, kašljam, nos imam neprestano zaprt, srbijo me oči in to je zelo neprijetno. Največje težave imam z alergijo na cvetni prah. Letos se je stanje celo malo poslabšalo in sem se odločila, da moram nekaj storiti. Nisem želela jemati zdravil, ker to ni najboljša rešitev, iskala sem nekaj naravnega in naletela na nagradno igro Enterosgel. Poleg nagrade sem dobila še prijazen pogovor s farmacevtom ter nasvete, kako izdelek uporabljati in kakšne so njegove koristi.

Čeprav gela nisem jemala povsem redno, se je stanje malce izboljšalo – nos je manj zaprt, oči so manj rdeče in srbeče. Končno lahko spet diham skozi nos. Če bi bila bolj dosledna, bi bilo še precej bolje. Kljub nerednemu jemanju sem že opazila izboljšave. Tudi počutje se mi je izboljšalo, kot bi bila malce lažja," je povedala nagrajenka Nena Godina, ki bi izdelek priporočila vsakomur, saj je "inovativen, neškodljiv in nam pomaga razstrupiti telo, kar zagotovo ne more škoditi. Hvala za to posebno izkušnjo."

Urejena prebava in manj napenjanja

"Za sodelovanje v nagradni igri Enterosgel sem se odločil zaradi težav s prebavili in napenjanjem. Z veseljem lahko povem, da se je stanje med jemanjem Enterosgela precej izboljšalo. Tudi splošno počutje se je izboljšalo. Opazil pa sem, da sem moral večkrat na malo potrebo. Učinek Enterosgela se je pokazal po dobrem tednu jemanja, zato bi Enterosgel priporočil tistim, ki imajo podobne težave kot jaz," je povedal nagrajenec Matija Božič.

Kožne težave so milejše in manj dolgotrajne

"Ob začetku jemanja Enterosgela sem najprej opazil poslabšanje na koži. Zgodil se je pravi izbruh težav, vendar se je to po enem tednu umirilo. Kljub poslabšanju sem Enterosgel po navodilih jemal dalje, saj sem vedel, da se lahko pojavi prehodno poslabšanje. Zdaj se mi težave na koži še vedno pojavljajo, vendar veliko hitreje izginejo, kar je res enkratno. Opažam predvsem, da sem veliko manj napet, kot da bi se znebil malce stresa," je povedal nagrajenec Nejc Rek.

Odkril nov učinek Enterosgela

sproščanje narava morje poletje mođki | Foto:

"Enterosgel sem začel jemati, čeprav nimam posebnih zdravstvenih težav, želel sem si samo malo razstrupiti telo. Zato tudi ne morem reči, da čutim kakšno izboljšanje. Sem pa odkril novo področje delovanja," se je pošalil nagrajenec Gregor Jordan. "Po malce preveč popitih kozarčkih sem vzel dve žlici Enterosgela in moram reči, da sem veliko lažje prenašal tegobe naslednjega dne."

Njegovo ugotovitev je potrdil tudi farmacevt Janez Erčulj. "O tem učinku ne govorimo veliko, je pa res, da deluje tudi v tej smeri. Preden se nam zdi, da bomo malce preveč popili, vzamemo 45 gramov Entersogela, po zabavi pa približno 30 gramov. Tako se hitreje znebimo neželenih posledic prekomernega pitja. Seveda opozorilo glede alkohola še vedno velja," je še povedal farmacevt. Prekomerno pitje alkohola se odsvetuje, saj resno škoduje vašemu zdravju!

Delovanje gela znanstveno dokazano

Rezultati, o katerih so poročali naši nagrajenci, so nas popolnoma navdušili. Tudi farmacevt je bil zelo zadovoljen s pozitivnimi izkušnjami. Ob tem je poudaril, da je delovanje gela znanstveno dokazano, zato je Enterosgel lahko učinkovita podpora zdravljenju najrazličnejši težav:

  • enterosgel | Foto: povišane vrednosti holesterola,
  • različne alergije (sezonska alergija na cvetni prah, atopični dermatitis),
  • zastrupitve s hrano ali pijačo,
  • prebavne težave (kronične in infekcijske driske, napihnjenost, spahovanje, zgaga, bruhanje, težave zaradi jemanja antibiotikov in po prekrokani noči, slabost).

Enterosgel lahko hitro in učinkovito pomaga pri vseh naštetih težavah, hkrati pa podpre tudi regeneracijo sluznice prebavil.

Izdelek je tudi zelo učinkovita podpora zdravljenja pri večini oblik vnetnih črevesnih bolezni (Kronova bolezen, ulcerozni kolitis, rane na želodcu in dvanajsterniku itd.), saj ublaži simptome bolezni in lajša potek zdravljenja.

Očitni znaki, da telo kliče po razstrupljanju:

  • Skoraj ves čas se otepamo splošnega slabega počutja in nejevolje ter nam tudi dober spanec ne povrne energije.
  • Počutimo se napihnjeni kot balon.
  • Mučijo nas prebavne težave, kot sta driska in napihnjenost.
  • Dovzetni smo za virusne in bakterijske okužbe.

sproščanje soba par | Foto:

Glavne značilnosti izdelka Enterosgel:

enterosgel | Foto: - Preprosto ga popijemo, vmešanega v vodo.

- Enterosgel je silikonski gel, ne mineralni, zato nase ne veže vode. Ob uživanju ni treba dodatno piti vode, da bi preprečili zaprtje, kot pri mineralnih silicijevih gelih. Tudi če bi zaužili celo tubo silikonskega gela, ne bi povzročil zaprtja.

- Iz črevesja ne prehaja v telo in se po 12 urah z vsemi škodljivimi snovmi popolnoma izloči iz črevesja.

- Pripomore k obnovi poškodovane sluznice prebavil.

- Ni alergogen, ne vsebuje sladil, glutena, maščob, barvil, okusov, konzervansov in drugih dodatkov. Primeren je za nosečnice, doječe mame in otroke od prvega leta.

- Nima stranskih učinkov. Pozor: osebe, alergične na silikon, Enterosgela ne smejo uporabljati.

 

Podarjamo paket Enterosgela za 2-tedensko razstrupljanje:

Ne spreglejte