Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 3. 2019,
7.00

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek krčne žile

Sreda, 20. 3. 2019, 7.00

5 let, 1 mesec

Razkrivam, kako sem izbrisala žile na nogah v samo 28 dneh!

Oglasno sporočilo

Začelo se je počasi. Sem in tja kakšna počena žilica na nogi. Potem sem nekega dne pogledala svoje noge in se zgrozila: na stegnih, pod kolenom in na gležnjih sem zagledala mrežo rdečih, pajčevini podobnih "umetnin". Zagrabila me je panika. Od takrat je šlo vse samo še na slabše, a končno mi je uspelo najti rešitev, ki jo danes predstavljam tudi tebi.

Damir Vidan krčne | Foto:

Živjo!

Dovoli, da se ti najprej predstavim. Sem Mojca in stara sem 38 let. Pišem zato, ker sem pomagala sebi in vem, da lahko pomagam tudi tebi. Te zanima moja zgodba?

Po poklicu sem trgovka in veliko svojega delovnega časa preživim na nogah. Morda je ravno to pripomoglo k temu, da so moje noge napadle grde, razširjene vene, ki jim strokovno pravimo krčne žile.

Moje noge so videti kot noge starke!

krčne žile | Foto: V uvodu sem že omenila, da se je zadeva sčasoma samo še slabšala. Ko je prišlo poletje, so žile na nogah zaradi vročine "ponorele". Obupano sem opazovala izstopajoče, modrikaste, vijugaste zasukane krčne žile, ki so se potuhnjeno širile po nogah. Bila sem brez moči.

Si lahko zamisliš, kako sem se počutila, ko sem poleti na plaži sedela v dolgih lanenih hlačah, saj se v kopalkah ljudem sploh nisem upala pokazati? Saj bi se plaži na daleč izognila, a zaradi majhnega otroka si takrat tega nisem mogla privoščiti. Si lahko zamisliš, kako malo sem imela od dopusta?

A to še ni bilo najhuje, kar me je doletelo. Estetski težavi se je pridružila še bolečina, ki je bila še posebej izrazita pri hoji. Od nekdaj sem rada hodila na dolge sprehode, a onemogočen mi je bil tudi ta užitek. Sprehodom sem se morala odpovedati, saj moje noge dolgotrajne hoje sploh niso več prenesle. Grozno so zatekale in po več kot 15-minutni hoji so me začele tudi hudo boleti.

Bila sem obupana. V čudovito naravo sem se lahko odpeljala le še z avtomobilom, zato sem raje ostajala doma.

krlne žile | Foto: Počutila sem se kot ujetnica lastnega telesa. Bolečina je bila najhujša ponoči, včasih zaradi nje niti zaspati nisem mogla. Zjutraj sem se zbujala utrujena in neprespana. In to obupno otekanje nog! Brez pretiravanja lahko rečem, da so mi včasih noge zatekle tako, da gležnjev sploh nisem več imela. Spoznala sem, da je zadnji čas, da ukrepam.

Kot nora sem začela prebirati številne nasvete, ki naj bi pomagali pri pojavu krčnih žil in vsem, kar je povezano z njimi. Izogibala sem se dolgotrajnemu sedenju in stanju, proč sem vrgla vsa oblačila, ki so me vezala okrog pasu, dimelj in nog. Poskusila sem številne kreme, tako naravne pripravke iz zeliščnih trgovin kot tudi kreme iz lekarn, a nič mi ni pomagalo. Krčne žile so ostale in se mi rogale v obraz.

Nog si nisem upala pokazati nikomur in moja samozavest je bila na dnu

krčne žile | Foto: Poslovila sem se od kril in nosila samo še dolge hlače. Nisem več vedela, kako naj si še pomagam, laserske terapije in drugih medicinskih postopkov si nisem mogla privoščiti, pa tudi bala sem se jih.

Postala sem pravi strokovnjak za krčne žile. Nekega dne sem spet brskala po spletu in iskala nove informacije. Povsem po naključju sem naletela tudi na prispevek Tamare Č., ki je govoril o krčnih žilah. V zapisu je podrobno predstavila postopek, pri katerem si pomagamo s posebnim mazilom.

Seveda sem po tem, ko sem brez najmanjšega uspeha preizkusila že ogromno takšnih in drugačnih krem, sprva samo zamahnila z roko. A vseeno sem zaradi radovednosti brala naprej. Odločila sem se, da vse skupaj prespim. In po še eni neprespani noči sem se zbudila odločena, da mazilo naročim in ga preizkusim.

Nisem imela kaj izgubiti, saj sem prebrala, da lahko mazilo vrnem, če z njim ne bom zadovoljna. Na tej spletni strani sem naročila kreme Vein Vanish v akciji 2 + 1 GRATIS, saj sem tako ob naročilu dveh dobila kar tri kreme, hkrati pa prejela tudi brezplačno poštnino.

Bila sem zelo skeptična, a že prve spremembe so me navdale z velikim upanjem

Že po kakšnem tednu sem začela opažati manjše spremembe. Drobne popokane krvne žilice so začele bledeti, koža pa je postajala enakomerno obarvana. Največjo spremembo pa sem opazila po nekaj tednih uporabe. Žile na stegnih in mečih so bile vsak dan bolj blede in vedno manj so izstopale. Noge so spet postajale privlačne in gladke.

Ne zgolj estetika, temveč tudi počutje

Roko na srce, pri žilah in kapilarah na nogah je prva težava estetska, predvsem pri ženskah. Sama lahko priznam - žile so me postarale, sramovala sem se jih in niso mi bile všeč. A dokler sem z njimi lahko precej normalno živela, nisem resneje razmišljala o tem, kako jih odpraviti. To se mi je pozneje vrnilo, saj je bila estetika najmanjša težava - moje noge so postajale vedno bolj boleče in utrujene.

krčne žile | Foto:

In tu je tisti največji plus tega tretmaja - žil ne odpravi zgolj vizualno, temveč vrne nogam nekdanjo moč in odpravi neznosno bolečino. Danes brez težav spet ves dan stojim na nogah, tečem po Tivoliju in sprehajam svojega psa brez kakršnihkoli omejitev.

Zdaj sem največja zagovornica in promotorka tega tretmaja. O učinkovitem delovanju sem se namreč prepričala na lastni koži in temu ne more nihče oporekati. Seveda sem tako odlične rezultate dosegla zato, ker sem se navodil o uporabi res natančno držala in se redno mazala. Zjutraj in zvečer.

krčne žile | Foto: Zdaj spet uživam z lepimi nogami, pri tem pa se še odlično počutim. In to želim tudi tebi.

Preberi si več o tretmaju (klik). Preizkusi ga tudi ti, izgubiti nimaš kaj, v vsakem primeru ti bodo noge hvaležne.

Želim ti veliko uspeha pri odpravljanju trdovratne nadloge,

Mojca

P. S.: Številni so že preizkusili ta izjemni tretma, ki le redkim posameznikom ni ustrezal. Postani zadovoljna uporabnica tudi ti!

P. P. S.: Klikni tukaj in si poglej, kako tretma pravzaprav učinkuje in kakšne so izkušnje preostalih uporabnikov

Več o čudežni kremi Vein Vanish lahko izveste tudi na telefonski številki 031 401 302.

Naročnik oglasne vsebine je E-mesto d.o.o.

Ne spreglejte