Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 7. 2022,
14.37

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

hujšanje PR članek

Petek, 1. 7. 2022, 14.37

1 leto, 10 mesecev

Kako sem izgubila 33 kilogramov in našla ljubezen svojega življenja?

Oglasno sporočilo

Čezmerna teža zelo otežuje življenje. Bi se radi učinkovito znebili maščobe, ki vam visi s trebuha ali prevelikih stegen? Odkrijte preprost način za hujšanje.

International health | Foto:

Sploh niste vedeli, da je tako preprosto

Preberite zgodbo Kaje Kopušar, ki je shujšala za 33 kilogramov. Čeprav je bila kot mlada deklica zelo vitka, je njena prva nosečnost spremenila vse. Ni se mogla vrniti na prejšnjo težo. En sestanek je vse spremenil. Izkazalo se je, da je preprost način za hujšanje na dosegu roke. Kaja nam je razkrila svoj način spoprijemanja z odvečno težo. Zgodba je očarljiva.


Ko sem spoznala svojega bodočega moža, sem bila zelo suha. Hitro sva se poročila in kmalu zatem sem zanosila. Žal se je izkazalo, da je nosečnost nevarna, in ležati sem morala skoraj devet mesecev. Zelo sem se zredila. Tik pred porodom sem imela 35 kilogramov več. Upala sem, da bom potem hitro shujšala.

Nisem se mogla vrniti na prejšnjo težo

International health | Foto: Žal se to ni zgodilo. Postajala sem težja, ker sem jedla stres. Z možem se nisva dobro razumela. Poleg tega sem imela težave s taščo.

Nekega večera sem slišala svojega moža in njegovo mamo, ki sta se smejala moji odvečni teži in me imenovala povodni konj. Vso noč sem jokala. Odločila sem se, da bom poskrbela zase.

Učinek joja

Jedla nisem skoraj nič. V enem mesecu sem izgubila le tri kg. To me je zlomilo in vrnila sem se na staro dieto. Pojavil se je učinek joja . Zredila sem se za sedem kilogramov. Čezmerna teža mi je otežila življenje. Nisem se mogla igrati s sinom, najti lepih oblačil. V službi sem imela veliko stikov s strankami, zato sem morala biti videti dobro. Težava je bila tudi ob posebnih priložnostih. Povabljeni smo bili na poroko in sprejem moje sestrične. Čudežno mi je uspelo najti čudovito obleko prave velikosti. Nič ni pomagalo. Vso poroko sem sedela za mizo in gledala, kako se moj mož zabava s študentsko prijateljico. Bila je dvakrat bolj suha od mene. Ljubosumno sem opazovala, kako plešeta, ko jo je rahlo dvignil in objel okoli pasu.

Spet ni uspelo 

Še enkrat sem poskušala shujšati. Dieta v škatlah, trdo delo v telovadnici. Tokrat mi je uspelo izgubiti deset kilogramov, vendar sem še enkrat zanosila, spet je šlo za rizično nosečnost. Zredila sem se še za 20 kilogramov.

Po rojstvu hčerke sem si obljubila, da bom takoj, ko bom nehala dojiti, začela hujšati. Potem se je v mojem življenju nekaj zgodilo ... Mož je rekel, da se morava ločiti in da odhaja k drugi.

International health | Foto:

Ostala sem sama z dvema majhnima otrokoma

Iz obupa sem čedalje več jedla. Popolnoma me je nehalo skrbeti za to, kako sem videti in kaj se dogaja z mojim telesom.

Vse je bilo še huje, ko sem nekega dne videla bivšega moža z njo. Izkazalo se je, da je njegova nova partnerica tisti prijateljica s fakultete, s katero se je nekoč tako lepo imel na poroki. Skupaj sta se smejala in očitno sta bila zelo srečna. Bila je lepa, vitka, modno oblečena.

To me je še bolj zatrlo. Zapustil me je zaradi druge, ker sem bila debela. Nikoli mi ni rekel, da ga moti moja odvečna teža. Nikoli mi ni predlagal, naj naredim nekaj glede tega. Vedno je govoril, da mu to ni pomembno.

To me je uničilo. Namesto da bi se zbrala, sem poiskala tolažbo v hrani. Na rezultate mi ni bilo treba dolgo čakati. Tehtala sem 90,2 kilograma.

Tehtala sem 90 kilogramov

Nekega dne sem srečala svojo prijateljico. Komaj sem jo prepoznala, ker je bila precej bolj suha. Maja je bila najdebelejša oseba v srednji šoli. Tehtala je več kot 100 kilogramov. Zdaj je bila videti kot mlada boginja, vitka in postavna.

Vprašala sem jo: "Kako ti je to uspelo? Kako si shujšala? Dieta, težka vadba ali morda operacija za zmanjšanje trebuha?"

Maja je odgovorila: "Daj no, Kaja. Kakšna dieta, kakšna vadba, da ne omenjam operacije. To je sadje. Pridi k meni na kavo in ti bom povedala vse o tem."

Maja mi je spremenila življenje

Nekaj ​​dni kasneje sva se srečali pri njej. Povedala mi je, kako je shujšala - z izvlečkom žafrana in spiruline. Nisem mogla verjeti. Maja je pred zdravljenjem tehtala 105,5 kilograma. Tri mesece si je nanašala en obliž Natural Slimina na dan in izgubila 40 kilogramov. Najbolj nenavadno je bilo to, da ni spremenila prehrane ali vadbe. Dala mi je povezavo do spletne strani, kjer lahko kupiš originalni izdelek.

Čeprav nisem želela verjeti zgodbi, sem pogledala spletno stran. Odločila sem se tvegati in naročila. Le dva dni kasneje sem prejela svoj paket Natural Slimina. Takoj sem namestila obliž.

Po sedmih dneh sem zjutraj stopila na tehtnico. Tehtala sem pet kilogramov manj. In to šele po enem tednu zdravljenja.

V sedmih dneh sem izgubil pet kilogramov. Brez diete in vadbe.

Pri oblačilih sem videla, da se teža zmanjšuje. Kar tako, brez truda in odrekanja. Jedla sem kot običajno, opravljala dnevno rutino in to je bilo vse, kar sem počela. In po 12 dneh sem si oblekla kavbojke, ki so mi bile še pred kratkim premajhne. Tehtnica je pokazala 12 kilogramov manj. To je pomenilo, da sem izgubil en kilogram na dan.

V dveh mesecih sem izgubila 22 kilogramov. Počutila sem se res odlično. Počutila sem se bolj energično, moja koža je bila videti sijoča ​​in gladka, čeprav sem tako hitro shujšala.

Morala sem zamenjati celotno garderobo, ker mi je bilo vse preveliko. Zamenjala sem tudi službo. Nisem bila več sramežljiva, debela, ampak lepa ženska, ki se je zavedala svoje vrednosti.

Iz debelega dekleta sem postala lepa ženska

V moji novi službi je delal prijazen IT-strokovnjak. Že na samem začetku sem opazila, da sem mu padla v oči. Janez, tako mu je bilo ime, me je očaral. Na koncu sva šla na kavo in začela hoditi.

Z Janezom se zelo dobro razumeva. Ne skrbi me, da bi se spet zredila. Bili smo na all inclusive počitnicah in sploh mi ni bilo žal. Nazaj sem prinesla samo spominke, brez odvečnih kilogramov. Učinka joja ni, čeprav že dva meseca ne uporabljam Natural Slimina.

International health | Foto:

International health | Foto:

P. S. Skupaj sem izgubila 33 kilogramov. Brez odrekanja, brez vadbe. Vse, kar sem naredila, je bilo redno nanašanje obliža Natural Slimin.

Zdaj imam 57 kilogramov in se počutim odlično. Imam veliko energije in moči. Pogosto tečem ali kolesarim z otrokoma in Janezom. Moje življenje je postalo svetlejše.

Želim vrniti, kar imam, zato delim na ta način. Če želiš biti spet lepa, privlačna, si povrniti samozavest ter najti srečo v življenju in ljubezni, samo poskusi! Dajem vam povezavo do strani, ki sem jo dobila od Maje. Samo kliknite na povezavo spodaj in stran se bo odprla. Preostalo je odvisno od vas, vi morate vzeti stvari v svoje roke.

Kliknite tukaj za začetek zdravljenja in izgubo do 33 kilogramov. >>


Naročnik oglasne vsebine je Grobally LLC.

Ne spreglejte