Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
14. 9. 2013,
16.03

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

dieta prehrana hujšanje

Sobota, 14. 9. 2013, 16.03

7 let, 12 mesecev

Imate tudi vi neuresničljiv dietni cilj?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Z dieto si želimo shujšati in preoblikovati postavo, kar pa je včasih preprosto nemogoče, saj ima genetika svoja pravila igre, ki se ne ozirajo na naše želje. Čas je, da jih začnete upoštevati.

Ozki boki, majhna zadnjica Čeprav sta Jennifer Lopez in Kim Kardashian za samozavest žensk z velikimi zadnjicami naredili ogromno, še vedno obstajajo ženske, kot je Cameron Diaz, z ozkimi boki in drobno zadnjico, kar je za mnoge (nedosegljiv) vzor. Narava je pač poskrbela za pestrost in za obliko vašega telesa, vi pa ga boste z dieto in vajami izklesali v čvrsto podobo. Predvsem so pomembne glutealne mišice, ki jih morate okrepiti in z njih stopiti maščobo, zelo učinkovito nanje delujeta kolesarjenje in hoja po stopnicah, tudi plavanje. Bodite pozorni pri izbiri hlač, saj žepi ne smejo biti prenizko, ker ustvarjajo videz povešene in razvaljane zadnjice.

"Luknja" med stegni Res je, ko se po brvi sprehodijo Viktorijini angelčki, nikoli ne boste videli, da bi se manekenkam v spodnjem perilu stegna drgnila druga ob drugo, pa ne le zato, ker so tako vitke, ampak ker imajo takšno telesno zgradbo – široke boke. Ni je diete ali vadbe, s katero bi to lahko dosegli, zato pa si lahko s športom izoblikujete čvrsta in seksi stegna. Pri oblačenju izbirajte oblačila, ki poudarijo pas, na primer krilo svinčnik ali kavbojke z visokim pasom.

Radiatorčki na trebuščku Pink se res lahko pohvali z njim, ampak Pink je v mladosti trenirala gimnastiko, zato ima še danes lepo oblikovane trebušne mišice, svojo vlogo pa igra tudi genetika. Če imate postavo v obliki jabolka, si boste težje oblikovali takšen trebušček, ker bo mišice vedno prekrivala plast maščobe, lahko pa se potrudite in jo stopite. Ženske s postavo v obliki hruške pa imajo za radiatorčke več možnosti, ker se jim maščoba ne nabira na trebuhu, temveč na bokih in stegnih. V vsakem primeru se morate z maščobo okoli pasu spopasti z gibanjem in dieto, saj je nevarna za zdravje srca, pri oblačenju pa ne pozabite, da vas lepše naredijo obleke, ki definirajo vašo postavo, ne izbirajte ohlapnih oblačil za zgornji del telesa, ki trebuh naredijo navidezno večji.

Seksi bicepsi Oh, ko človek pogleda Madonno, se morda res zgrozi nad žilami, ki ji izstopajo iz rok, a vseeno je treba priznati, da ima zelo lepo oblikovane bicepse, ki se pri ženskah radi (pre)zgodaj povesijo in kvarijo videz poletnih oblekic. Dobra novica je, da lahko z vztrajno in redno vadbo to težavo popravite, vendar lahko glede na zgradbo vaših mišic to traja dalj časa. Če se vaša mišična vlakna počasi krčijo, verjetno nimate težav z vzdržljivostjo, a za mišice na rokah bo treba zelo garati, pa rezultat morda ne bo tako navdušujoč. In obratno, če se vaša mišica hitro pokrči, boste hitreje razvijali bicepse. Sicer pa ženske nikoli ne bodo imele rok kot Arnold Schwarzenegger, ker imajo za to premalo testosterona, zato se lahko le pomirjeno vprašate, kaj dela Madonna ...

Ne spreglejte